Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Κομοτηναίος ΠΑΣΟΚος Διασυνοριακός στη …ρουφανιά! Αισιχτίρ κοπρίτες!
Αφού πέρασε τα ογδόντα του ο μεγάλος πατριώτης και πρώην ΠΑΣΟΚόσκυλο αφισοκολλητής και βολεμένος, όπως όλα τα ρεμάλια του είδους του, με μια καλή σύνταξη, πήγε να ζήσει μόνιμα στη Βουλγαρία.
Δικαίωμά του βέβαια, αλλά αυτός μόνο εισπράττει, χωρίς να αφήσει προστιθέμενη αξία στον τόπο μας.
Βαθιά θυμωμένος με τα συντρόφια του, γιατί δεν του δώσανε την αντιπροσωπεία της ολυμπιακής, είπε να τους εκδικηθεί το ρεμάλι καθώς ήταν κολλητός του μεγάλου μιζαδόρου Άκη και γνώστης της λαμογιάς!!!  
Κατά καιρούς έρχεται στην Κομοτηνή με «βουλγάρικο» αυτοκίνητο, μαθαίνει τα νέα, κάνει μια βόλτα στην πλατεία (αγαπημένη του συνήθεια) και ξαναφεύγει στη γειτονική χώρα γιατί η σύνταξή του εκεί διπλασιάζεται και ζει σαν άρχοντας, όπως αρέζετε να λέει ο άπλυτος…
Αυτός λοιπόν ο «πάρταλος» καταγγέλλει πολλούς πετυχημένους κομοτηναίους
«επώνυμα» για παράνομο πλουτισμό και άλλες ανοησίες που του έρχονται στο μυαλό. Συμβουλεύεται έναν άλλον «πάρταλο»- επαγγελματία ρουφιάνο, έναν γνωστό γνωστότατο αλήτη κλέφτη απατεώνα,  αναγνωρισμένο και με τη βούλα, σε όλους τους κομοτηναίους, και βάζει σε περιπέτειες διαφόρους βιοτέχνες και εμπόρους της Κομοτηνής .
Αυτός λοιπόν ο μεγάλος «πατριώτης» που θέλει να προσφέρει στην χώρα του και που έφυγε από την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Βουλγαρία, είπε να κάνει και κάτι και άρχισε τις καταγγελίες. Αποτέλεσμα να αρχίσουν τις ανακρίσεις Γραμματείς και Φαρισαίοι και ο κολλητός του από τα χρόνια της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ να τον χαίρετε και να τον καμαρώνει!!!
Αντί όμως να μπλέξουν οι κομοτηναίοι τώρα μπλέκει αυτός, με τις αβάσιμες επώνυμες όμως καταγγελίες του, μιας και πολλοί συμπολίτες μας στα καλά καθούμενα τρέχουν στις ανακριτικές αρχές.
Σε λίγο θα δει τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα και έτσι θα μείνει μόνιμα πλέον στην Βουλγαρία και ενδεχομένως να μην γυρίσουν πίσω ούτε τα κοκαλάκια του.
Άι σιχτίρ, επιτέλους με τους ρουφιάνους, επώνυμους και ανώνυμους.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου