Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Στη μέση ο Τσίπρας δεξιά του Τραμπ – Η Μέρκελ παραπέρα σαν να είναι τιμωρία – «Εξαφανισμένος» ο Ερντογάν


Στη μέση ο Τσίπρας δεξιά του Τραμπ – Η Μέρκελ παραπέρα σαν να είναι τιμωρία – «Εξαφανισμένος» ο ΕρντογάνΗ οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής στο ΝΑΤΟ έχει τεράστια σημειολογία. Στα δεξιά του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ και στη μέση των συμμάχων ηγετών στέκεται ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου γυρνά και ψιθυρίζοντας ένα «μυστικό» αστειεύεται με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Τον πιο έμπιστό του σύμμαχο στον κόσμο.

Η Άνγκελα Μέρκελ παραπέρα, με τα χέρια «δεμένα» κοιτά με βλέμμα αμήχανο σαν να την έβαλαν τιμωρία.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν επίσης εκεί αλλά πέρα άκρη, εκτός κάδρου.
Η Ελλάδα, είναι σαφές το μήνυμα, στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού βρίσκεται στο επίκεντρο της Συμμαχίας και στέκεται ως φρουρός-πρόμαχος του δυτικού πολιτισμού στα δεξιά του Αμερικανού Προέδρου. Εκ δεξιών κάθεται πάντα ο εκλεκτός, όλοι το γνωρίζουμε.
Η Ελλάδα κατέβαλε τεράστιες διπλωματικές προσπάθειες τα τελευταία 3,5 χρόνια για να αναδειχθεί σε ρόλο διεθνή παίκτη και να αναλάβει ξανά τον ιστορικό και γεωπολιτικό της χώρο στην περιοχή, που είχαν απεμπολήσει οι γερμανόφιλοι εκσυγχρονιστές, η κυβέρνηση Καραμανλή και μετά χάθηκε εντελώς η μπάλα με τις μνημονιακές γερμανόδουλες κυβερνήσεις.
Η Ελλάδα σήμερα δεν είναι μόνο ένας αναγνωρισμένος πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή, είναι η ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Με ένα χώρο ευθύνης που πιάνει από τον Δούναβη και τον Εύξεινο Πόντο μέχρι τις ακτές της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.
Οι πανίσχυρες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι ο «χρυσός στρατός» ενός άοπλου ΝΑΤΟ, είναι οι δυνάμεις που φρουρούν τα σύνορα του δυτικού κόσμου και πολιτισμού.
Στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού τιμάται όλο το έθνος, αλλά είναι αυτός ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του ανέκαμψε το έθνος.
Οι στιγμές είναι ιστορικές, όσο κι εάν γίνεται προσπάθεια να υποβαθμιστούν από τη μικρονοϊκή και σε παραζάλη αξιωματική αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας, που λίγο απέχει από το να χαρακτηριστεί και επίσημα αντιδυτική ρωσόφιλη δύναμη.
Ένα πράγμα να θυμάστε. Η Ελλάδα δεν ανήκει στη Δύση, η Ελλάδα είναι η Δύση.
Μια νέα εποχή μεγαλείου ανατέλλει πάνω από τον ένδοξο τόπο μας. Προσέξτε μόνο μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Και η ευκαιρία θα χαθεί μόνο εάν ο λαός μας παραπληροφορημένος από τα fake news αλλότριων και ημεδαπών δυνάμεων, κάνει το μοιραίο λάθος να επαναφέρει στην εξουσία τον πολιτικό θίασο των α-δέξιων τσομπάνηδων κοτζαμπάσηδων της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου