Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Στην Κομοτηνή πού είναι οι τροχονόμοι;


 
Με πολύ αφέλεια ερωτώ, πού είναι οι τροχονόμοι;;;
Στην πόλη μας, μετά την κατάργηση της έστω υποτυπώδους δημοτικής αστυνομίας, έχουμε ένα άτυπο τροχονομικό άσυλο, που οι υπεύθυνοι το αποδίδουν στην έλλειψη αστυνομικών και στην πλημμελή αστυνόμευση.
Η αστυνομική διεύθυνση δηλώνει καθημερινά και σε όλους τους τόνους ότι έχει σοβαρό έλλειμμα προσωπικού, σημειωτέον ότι όλο το δημόσιο το ίδιο δηλώνει!!!
Το αποτέλεσμα της έλλειψης αστυνομικών είναι να έχουν αποθρασυνθεί κάποιοι ιδιοκτήτες ΙΧ και να έχουν αποκτήσει τη νοοτροπία ότι η πόλη τους ανήκει ολοκληρωτικά και να παρκάρουν όπου θέλουν χωρίς να έχουν το φόβο του προστίμου.
Νομίζω ότι πρέπει άμεσα να στελεχωθεί με προσωπικό η συγκεκριμένη υπηρεσία για να σταματήσουν οι παράνομοι να έχουν αυτό το άτυπο τροχονομικό άσυλο. Κύριοι υπεύθυνοι επιτέλους βάλτε μια τάξη σε αυτό το μπάχαλο στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής.
Πιστεύω ότι αν είχαμε 20 άτομα στη δημοτική αστυνομία, η πόλη μας δεν θα είχε αυτό το χάλι  ο Δήμος θα είχε έσοδα πολύ περισσότερα και οι «έξυπνοι» κομοτηναίοι θα ήταν ποιο προσεκτικοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου