Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Στην Κομοτηνή: Δημοσιογράφοι και δημόσιο-γραφικοί
Η πόλη μας διαθέτει παρά πολλούς δημοσιογράφους αλλά και πολλούς δημόσιο-γραφικούς. Παρά πολλά χρονιά παρακολουθώ όλα αυτά τα «παιδιά» που είναι στο δρόμο για το μεροκάματο, μιας και δεν είναι όλοι τους αφεντικά, αφού δεν διαθέτουν ΜΜΕ.
Το επάγγελμα αλλά και η καταγραφή της είδησης τους αναγκάζει να είναι πανταχού παρόντες για να αποθανατίσουν όλα τα γεγονότα, μικρά ή μεγάλα της πόλης μας.
Εγώ προσωπικά τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους αγαπώ, γιατί πράγματι είναι και καλά παιδιά και καταγράφουν την είδηση όπως είναι και όχι όπως θα θέλανε οι ίδιοι να είναι.
Και επειδή όπως λέει μια παροιμία
«Χωριό χωρίς μνήματα δεν έχει», έτσι και σε αυτό το επάγγελμα παρεισέφρησαν και πολλά άτομα που πιστέψανε ότι μπορούν να γίνουν οι «Τράγκες» της Κομοτηνής, σε δόξα και προπαντός σε πλούτο.
Έχουμε λοιπόν, νοικοκύρηδες σοβαρούς και μετρημένους. Έχουμε όμως και «εκβιαστές» με την έννοια του «δώσε κάτι για μην γράψω για σένα»… που ξημεροβραδιάζονται έξω από τα γραφεία που στεγάζουν δημόσια πρόσωπα και προβάλλουν το προϊόν τους!
Αυτοί οι φτωχοδιάβολοι αν δεν πάρουν κάτι, τότε αρχίζουν και λένε παραμύθια που κατασκευάζει το αρρωστημένο τους μυαλό. Δεν λένε μόνο όσα ξέρουν άλλα και όσα φαντάζονται!!
Πολλαπλασιαζότανε επικίνδυνα και δεν ήταν καθόλου καλό για την πόλη για τον τόπο μας.
Ευτυχώς τώρα τελευταία η μεγάλη συμμορία αυτό  εξαρθρώθηκε γιατί τα χάλασαν στην μοιρασιά!!!
Α να χαθείτε φτηνά ανθρωπάκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου