Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Ελεύθερος επαγγελματίας, ο κοινός εγκληματίας!!!
ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις αποτελούμενες από «ανίδεα και άσχετα ανθρωπάκια» όταν ακούσουν τη λέξη επαγγελματίας βγάζουν σπυριά.
Όλες και όλοι είναι πεπεισμένοι πλέον ότι οι επαγγελματίες κλέβουν,

κατάφεραν να ποινικοποιήσουν το κέρδος στην Ελλάδα και το σπουδαιότερο είναι ότι με αυτή τη λογική περιμένουν και ξένες επενδύσεις, κάτι που μόνο το αρρωστημένο μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί…
Όλοι κάνουν τα στραβά μάτια, ακόμα και η δικαιοσύνη παρά τις σχετικές προσφυγές που γίνονται από χιλιάδες αδικημένους επαγγελματίες.
Ο άνθρωπος που επέλεξε στην Ελλάδα να κάνει μια δική του δουλειά και να μην γίνει δημόσιος υπάλληλος, αντιμετωπίζεται ως κοινός «εγκληματίας» και έχει περιορισμένα δικαιώματα.
Για τον ελεύθερο επαγγελματία δεν ισχύει η συνταγματική αρχή της ισότητας.
1) Δεν ισχύει γι’ αυτόν η φοροαπαλλαγή που ισχύει για τους μισθωτούς και φυσικά και για τους δικαστές, βουλευτές, κ.λ.π. Φορολογείται από το πρώτο ευρώ.
2) Φορολογείται με διαφορετική φορολογική κλίμακα.
3) Δεν ισχύουν γι’ αυτόν τεκμήρια εισοδήματος, για τα οποία φορολογείται και οφείλει ΦΠΑ, άσχετα αν πέτυχε τα τεκμαρτά εισοδήματα.
4) Το κράτος του αρπάζει το 100% ως προκαταβολή επί του φόρου της χρήσεως, κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος του πλανήτη.
5) Δεν έχει να πληρώσει λογιστές και φυσικά κάνει μικρό-λάθη, στον απίθανο κόσμο του φορολογικού λαβύρινθου και των 1.500 εγκυκλίων τα τελευταία χρόνια.
Έτσι αναγκάζεται να κάνει αυτοπεραίωση, να φορολογείται περισσότερο
και να αναγκάζεται, όποτε επιθυμεί η κυβέρνηση, να υποβάλλεται και σε γενική φορολογική περαίωση, οπότε και καταβάλλει και νέα ποσά.
6) Πληρώνει χαράτσια υπέρ των ανέργων υπαλλήλων, χωρίς να νοιάζεται κανείς για το εάν αυτός έχει να ζήσει.
7) Πληρώνει επιπρόσθετο τέλος ανάλογα με τα έσοδά του.
8) Είναι εκτεθειμένος σε οποιαδήποτε καταγγελία του κάθε «κουκουλοφόρου», υφιστάμενος έναν απίστευτο προσωπικό, οικογενειακό και περιουσιακό Γολγοθά.
9) Ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορεί να πάρει άδεια ποτέ, δεν μπορεί να απεργήσει, ούτε να κλείσει τους δρόμους για να εκβιάσει την κυβέρνηση.
Τα δε συνδικαλιστικά του όργανα είναι πλήρως κομματικοποιημένα και
εκτελούν πιστά τις κομματικές εντολές.
10) Πληρώνει φυσικά μόνος του τα ασφαλιστικά ταμεία (και όχι κάποιος εργοδότης) άσχετα με τα εισοδήματά του ή τις ζημιές του και αν δεν τα πληρώσει θα του γίνει κατάσχεση και θα πάει φυλακή.
Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες αυτή τη στιγμή, δεν μπορούν να πληρώσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία, με αποτέλεσμα να μην έχουν ασφάλιση υγείας και να καταφεύγουν στους «Γιατρούς του Κόσμου».
Όμως η φορολογική εξόντωσή τους και σήμερα συνεχίζεται αμείωτη.
Όλοι εσείς τώρα που αποκαλείται κλέφτη τον επαγγελματία κοιταχτείτε για λίγο στον καθρέπτη σας και πάρτε μια αναρρωτική άδεια, κάτι που δεν δικαιούται ποτέ και για κανένα λόγο κανένας επαγγελματίας ακόμα και μια γυναίκα όταν πάει γεννήσει!!!
Τελικά ποιος κλέβει ποιον;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου