Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

«Δεν υπάρχουν όρια στα σύνορα της καρδιάς μας» είπε ο σουλτάνος Ερντογάν και αναφέρθηκε στην Άλωση της Πόλης


«Δεν υπάρχουν όρια στα σύνορα της καρδιάς μας» είπε ο σουλτάνος Ερντογάν και αναφέρθηκε στην Άλωση της ΠόληςΜνεία στον Αλλάχ έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πρώτη του ομιλία μετά την ορκωμοσία του στην Άγκυρα όπου πραγματοποιήθηκε μια νεοοθωμανική τελετή.
Ο Τούρκος Πρόεδρος ικέτευσε τον Αλλάχ να του δώσει δύναμη και είπε ότι ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι για την υπηρεσία του λαού.

«Μετά από 4 χρόνια με τα ίδια συναισθήματα λέω πάλι Αμήν», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.
«Ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, εξολοθρεύσαμε όλες τις παγίδες. Δεν υπάρχουν όρια στα σύνορα της καρδιάς μας», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος και αναφέρθηκε στην μάχη του Ματζικέρτ, στην άλωση της Πόλης από τους Οθωμανούς που οδήγησαν στο σήμερα.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε με ειδική πομπή στο Προεδρικό Παλάτι έπειτα από την ορκωμοσία του και εκεί έτυχε υποδοχής σε μια μεγαλοπρεπή τελετή με τον Οθωμανικό ύμνο και αποσπάσματα στρατού.
Πάντως τα σχέδια του Τούρκου Προέδρου χάλασε η βροχή καθώς οι προσκεκλημένοι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ό,τι βρήκαν, σελοφάν, σακούλες, καρέκλες, για να προστατευτούν από τη βροχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου