Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Μόλις Έσκασε: Τα Πάνω – Κάτω στο Σκοπιανό από τον Καμμένο. «Βόμβα» στα Θεμέλια της Κυβέρνησης!Θέτει «βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης ο Πάνος Καμμένος – Επανέλαβε ξανά την πρόθεσή του για εκλογές αν για την συμφωνία για την ΠΓΔΜ δεν ζητηθεί διευρυμένη πλειοψηφία – Σε εξέλιξή του συνέντευξη για όλες τις εξελίξεις

Την πρόθεσή του να μην επιτρέψει η συμφωνία για το Σκοπιανό να περάσει με απλή πλειοψηφία τόνισε για μια ακόμα φορά ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος έριξε «βόμβα» σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Όπως τόνισε οι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών για κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού, είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές, εκτός εάν όπως τόνισε γίνει αποδεκτό να κυρωθεί η συμφωνία με πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος στο Σκοπιανό, είπε ο Πάνος Καμμένος. “Για εμάς το σχέδιο συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχει καμία βαρύτητα και καμία δέσμευση για τη χώρα μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή των Ελλήνων. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσει το κράτος των Σκοπίων. Ως τότε θα είμαστε στην εποχή του Βουκουρεστίου” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Πάνος Καμμένος ουσιαστικά τόνισε πως εάν η συμφωνία έρθει προς κύρωση στη Βουλή με την απλή πλειοψηφία των 151 βουλευτών τότε εκείνος θα απευθυνθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει προκήρυξη εκλογών.

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε μάλιστα πως “η προϋπόθεση για την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ ήταν η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.Ακόμη και αυτή η κύρωση δεν είναι έγκυρη γιατί δεν φέρει την υπογραφή του Προέδρου της ΠΓΔΜ”.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε πως όπως είπε και ο Πρωθυπουργός δεν θα υπάρξει καμία δέσμευση στο ΝΑΤΟ εάν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα και οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια.

Σε ότι αφορά στην χθεσινή του απουσία από το Υπουργικό Συμβούλιο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τον Τύπο και πως ήταν ένα θέμα που έπρεπε να χειριστεί ως υπουργός Άμυνας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου