Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Πυρά Αντώναρου κατά Άδωνι: Είναι αχαρακτήριστο ακροδεξιό υποκείμενο
3 Αυγούστου 2018
Νέα επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τα όσα είχε πει κατά του Κώστα Καραμανλή μετά τις φωτιές στην Ηλεία, το 2007, ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο εκ των επικεφαλής του νέο κόμματος ΝΕΟ έκανε λόγο για «αχαρακτήριστο ακροδεξιό υποκείμενο», ενώ στρέφεται και κατά όσων των «έχρισαν» αντιπρόεδρο της «γαλάζιας» παράταξης.
«Είχα πει να μην ξαναασχοληθώ με το εν λόγω αχαρακτηριστο ακροδεξιό υποκείμενο . Αλλά κάποιοι φίλοι μου επέστησαν την προσοχή στο κείμενο αυτό που παρουσιάζει ανάγλυφα — για μια ακόμη φορά — πόσο ξεδιάντροποι είναι οι πολιτικοί χαμαιλέοντες. Γλείφουν εκεί οποί κάποτε έβριζαν. Διαστρέφουν ανερυθρίαστα την πρόσφατη ιστορική πραγματικότητα λες και κάποιοι δεν θυμούνται. Και το χειρότερο: Όσοι τον έχρισαν — για ποιο λόγο αλήθεια γιατί και γι αυτό και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι θα μιλήσουμε σαν έρθει η ώρα –αντιπρόεδρο κωφεύουν. Δέχονται αδιαμαρτύρητα τις διαστρεβλώσεις του εν λόγω ακραίου γιατί νομίζουν ότι τους βολεύει. Δεν έχουν αντιληφθεί προφανώς τι τίμημα θα πληρώσουν. Εκτός αν το ξέρουν ήδη αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε γιατί είναι δεμένοι χειροπόδαρα», γράφει στην ανάρτηση του ο κ.Αντώναρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου