Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Στην οικογένεια της Όλγας Κεφαλογιάννη ανήκει το αυθαίρετο στο Μαριδάκι

Με κείμενο που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην κριτική που του ασκείται από Άδωνι Γεωργιάδη και Όλγα Κεφαλογιάννη σχετικά με την καταστροφή στο Μάτι και απαντά για το αυθαίρετο στο Μαριδάκι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ημέρες. Όπως αναφέρει, το συγκεκριμένο αυθαίρετο ανήκει σε πρόσωπο της οικογένειας της Όλγας Κεφαλογιάννη και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχώρησαν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το 2013.

Γράφει πιο αναλυτικά:
Έμαθα πως ζήτησαν την παραίτηση μου σημερα ο Αδωνις γεωργιαδης και η Ολγα Κεφαλογιαννη λέγοντας με μαλιςτα ο πρώτος “χυδαίο υποκείμενο” “και η δεύτερη “χυδαίο πολιτικάντη .”
"Sponsored links"
Δέχομαι και απαντώ σε καθε πολιτική κριτική απ όπου κι αν προέρχεται και για οποίο ζήτημα εχω εμπλοκή. Η κριτική, ακόμη και η πολεμική – και δέχομαι πολλή τούτες τις μέρες- ειναι στοιχείο της δημοκρατίας. Έχει ομως σημασία ποιος σου ασκεί τη κριτική.
Στο ακροδεξιό θρασίμι, αντί άλλης απάντησης απλα αφιερώνω τη πρώτη φωτογραφία, λέγοντας πως όσο πλησιάζει η Νοβαρτις και τα πορίσματα του Κεελπνο τόσο θα του μοιάζεις και στο λόγο και στη φάτσα .
Στην δεύτερη ως κλασική εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας στο πολιτικό σύστημα της χώρας ,της αφιερώνω τη δεύτερη φωτογραφία με το ερώτημα αν το σπίτι στον κύκλο στο Μαριδακι στο Νοτιο Ηρακλειο ,που ανήκει όπως λέγεται και δε διαψεύδεται, στη στενή της οικογένεια, ειναι ο λόγος που “μπήκε μπροστά” για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το Μάρτιο του 2013 !!
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου