Ανεβαίνει η ένταση στον «πόλεμο» κυβέρνησης – Μαρινάκη παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον Αύγουστο μήνα…

Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για «βρώμικο πόλεμο» και δείχνει την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η οποία το περασμένο Σάββατο παρουσίασε στοιχεία δημοσκοπήσεων από εταιρείες που δεν κατονόμασε, προκειμένου να επιχειρηματολογήσει περί δημοσκοπικής κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ.
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Σύμφωνα με τα αμφισβητούμενα στοιχεία των υποτιθέμενων αυτών μετρήσεων, που δεν είχαν ούτε καν ταυτότητα έρευνας (δηλαδή χρονικό διάστημα διεξαγωγής της μέτρησης, αριθμό ερωτηθέντων, ηλικίες, κλπ) το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλήνια κλίμακα είναι μόλις στο 12%!
Στην Κεντρική Μακεδονία –όπως έγραψε  η εφημερίδα συμφερόντων Μαρινάκη– το ποσοστό για το κυβερνών κόμμα πέφτει στο 10%, ελέω Μακεδονικού, ενώ στην Ανατολική Αττική στο 9%, λόγω των φονικών πυρκαγιών.
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» εξαφανίζει από τον πολιτικό χάρτη τους ΑΝ.ΕΛ., δίνοντας τους ποσοστό 1%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός όλων των άλλων, απουσιάζουν τα ερωτήματα των ερευνών, καθώς και τα ποσοστά των άλλων κομμάτων.
Τα Παραπολιτικά ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι έχουν πάρει τα στοιχεία από δύο κρυφές έρευνες, αναφέροντας ότι η μία έγινε από ξένη πρεσβεία(;) που παρακολουθεί τα εσωτερικά ζητήματα της χώρας!
Στο Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνουν ότι, το να πει κάποιος πως η εφημερίδα επικαλείται και πολιτικούς αναλυτές, που προβλέπουν τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Αλέξη Τσίπραπροσωπικά, χωρίς βέβαια να τους κατονομάζει, θα ήταν πλεονασμός, αφού όλο το παραμύθι… γράφτηκε ακριβώς γι αυτό τον λόγο!
Για να αξιοποιηθεί, δηλαδή, το δημοσίευμα από τα τρολ της ΝΔ στα social media και να δημιουργηθεί η πλαστή εικόνα κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για δράκους και τερατουργήματα… Μιλά ακόμα για «αλητεία και παρακμή», η οποία ξεκινά από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς και υλοποιείται από την «εφημερίδα του Μαρινάκη», καθώς ο τελευταίος έχει ορκιστεί να ρίξει την κυβέρνηση με κάθε τρόπο.
Οι κυβερνώντες δεν παραλείπουν να υπογραμμίζουν και τις δικαστικές περιπέτειες του μεγαλοεφοπλιστή, οι οποίες, όπως λένε με νόημα, ξεκινούν να εντείνονται, τώρα που για την υπόθεση ξεκινά η κύρια ανάκριση…