Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Οργή Μαρκογιαννάκη για «άκαπνους συμβουλάτορες» του Μητσοτάκη στη ΝΔ


Οργή Μαρκογιαννάκη για «άκαπνους συμβουλάτορες» του Μητσοτάκη στη ΝΔΜε αρκετή πικρία αλλά και οργή υποδέχτηκε το «κόψιμό» του από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, απευθύνοντας ανοιχτή επιστολή προς τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες.
Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκογιαννάκης, η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον θέσει εκτός συνδυασμού της ΝΔ στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές τον γεμίζει πικρία αλλά και τον εξοργίζει.
Όχι αυτή καθ’ εαυτή η απόφαση, προσθέτει, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό του. Προ πάντων όμως οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.
Ο πρώην υπουργός, επιφυλάσσεται, παράλληλα, ότι πολύ σύντομα θα ενημερώσει τους πολίτες με κάθε λεπτομέρεια, ενώ δηλώνει πολιτικά παρών και ότι θα συνεχίσει να έχει την ίδια σχέση με τους πολίτες.
«Μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της ΝΔ να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου. Ίσως μπορέσουν, έστω και την τελευταία στιγμή να δουν ποιο είναι το συμφέρον του κόμματος γενικότερα αλλά προπάντων στα Χανιά. Ψηλά το κεφάλι. Μπόρα είναι θα περάσει», καταλήγει η ανοιχτή επιστολή του κ. Μαρκογιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου