Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ
Εθισμένη στο έτοιμο φαγητό η όμορφη παντρεμένη, και για να μην χαλάσει και το μανικιούρ της μαγειρεύοντας,  παράγγελνε απο ένα γνωστό φαγάδικο έτοιμο φαγητό.
Κάθε φορά που το πήγαινα ο νεαρός ντελιβεράς και έβλεπε την όμορφη παντρεμένη άφηνε και ένα βαθύ αναστεναγμό.
Η παντρεμένη όμορφη καλοφτιαγμένη αλλά τίμια γυναίκα έκανε πως δεν καταλαβαίνει, αλλά ο νεαρός προχώρησε ακόμα παραπέρα.
Κάθε φορά που της πήγαινε το πακέτο της έβαζε μέσα και ένα σημείωμα που της εκμυστηρεύονταν τον πόθο του και ποσό την ήθελε την όμορφη παντρεμένη.
Τον παρακάλεσε να μην την ξανά ενόχληση αλλά αυτός ήταν τρελός και παλαβός με την κυρία. Δεν άντεξε πλέον όμως η όμορφη παντρεμένη και τα μετέφερε όλα στον σύζυγο της που δεν σήκωνε και πολλά πολλά.
Καταστρώσανε ένα σχέδιο με την γυναίκα του και δυο φίλους τους, και την επόμενη φορά που πήγε ο νεαρός στο σπίτι της κυρίας του κλείνει ένα ραντεβού για το επόμενο βράδυ στο δάσος της νυμφαίας.
Τι το ήθελε όμως ο φουκαράς;
Το τρυφερό τετ-α-τετ  που υπολόγιζε ο νεαρός ερωτύλος δεν του «κάθισε» όπως το είχε ονειρευτή. Τον μαγκώσανε ο σύζυγος μαζί με τους φίλους του τον ξεγυμνώσανε τελείως του πήρανε τα ρούχα και τον αφήσανε μέσα στην ερημιά σε αδαμιαία περιβολή. Ευτυχώς του αφήσανε το κινητό του τηλ και μπόρεσε και πήρε τηλέφωνο στο φαγάδικο να του στείλουν με άλλο συνάδελφο οτι υπάρχει απο ρουχισμό γιατί δεν έβρισκε ούτε φύλλο συκής να βάλει επάνω του
Η συνέχεια ήταν πιο δυσάρεστη για τον ερωτύλο νεαρό καθώς  η επιστροφή του στην επιχείρηση συνοδεύτηκε και με το χαρτί της απόλυσης του μιας και ο σύζυγος πρόλαβε και ενημέρωσε το αφεντικό του φαγάδικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου