Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Η Ιωάννα Τούνη βγαίνει τόπλες από τη θάλασσα [εικόνα]Ένα χρόνο πριν δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξή της. Το My Style Rocks μας τη σύστησε για τα καλά κι από κει και πέρα εκείνη βρήκε το δρόμο της για να καθιερωθεί στη συνείδησή μας. Η Ιωάννα Τούνη τείνει να γίνει μια από τις 3-4 πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό είναι κάτι που δείχνει πως μπορεί να το υποστηρίξει με άνεση.

Έχοντας γίνει μια από τις πιο δυνατές Ελληνίδες influencer του Instagram, η Τούνη απόλαυσε την επιτυχία της το φετινό καλοκαίρι με πολλές καυτές αναρτήσεις. Η παρουσία της στη Χαλκιδική αποτέλεσε ένα talk of the town και τα μπικίνι της έκαναν θραύση σε κάθε παραλία που βρέθηκε. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν γύρω της, θα κατάλαβαν ιδίοις όμμασι γιατί αποθεώνεται τόσο πολύ αυτό το κορίτσι.

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει όλο το πακέτο. Και στήθος και οπίσθια. Φροντίζει μάλιστα να μην τα κρατάει μόνο για τον εαυτό της. Τα δείχνει συχνά πυκνά στο Instagram. Όπως τώρα που τη βλέπουμε να βγαίνει από τη θάλασσα τόπλες, με τα χέρια της να πιέζουν το στήθος της και να του δίνουν μια άλλη διάσταση. Είναι τέτοιο το θέαμα που σχεδόν δεν παρατηρείς το κακό photoshop που έχει γίνει στο κεφάλι της.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τέτοιο τρόπο. Περισσότερο όταν είναι να πλασάρει κάποιο προϊόν είναι που την βλέπουμε να βουτάει τόπλες στη θάλασσα. Τουλάχιστον έτσι συνέβη το φετινό καλοκαίρι.
Άλλες πάλι, δεν χρειάστηκε να βγάλει το πάνω μέρος από το μπικίνι της. Ήταν τέτοια η πόζα και το στήσιμο της που το βλέμμα καρφωνόταν στο έτερο ισχυρό σημείο του σώματός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου