Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Τα στραγάλια Κομοτηνής οι στραγαλοποιία και η ντροπή των ηλίθιων πολιτικών μας!

Περάσανε περίπου 30 χρόνια, και μέσα στα πολλά δεινά που επιφέρανε στην χώρα μας οι ανίδεοι πολιτικοί μας ήταν να καταργήσουν και την στραγαλοποιία της Ελλάδας  και ιδιαίτερα της Κομοτηνής.

Άρχισε να διαφαίνεται το κακό το 1988-89 με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, και ολοκληρώθηκε το 1990-91 με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Φοβηθήκανε οι άχρηστοι (όλοι τους)  μην τυχών και μήνη η χώρα από στραγάλια και τα αφήσανε ελεύθερα από Τουρκία.
Όμως ξεχάσανε να σκεφτούν (όπως πάντα)  ότι η Τουρκία είναι μια χώρα που πριμοδοτεί την παραγωγή και της θέσεις εργασίας, και δεν είναι σαν και εμάς που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τι θα εισάγουμε και όχι τι θα παράγουμε.
Βλέπεις οι άνθρωποι εκεί παλεύουν για την χώρα τους και όχι για την τσέπη τους…
Αποτέλεσμα της όλης ηλιθιότητας που τους δέρνει ήταν οι 1520 (καταγραμμένες) θέσεις εργασίας στην Κομοτηνή να χαθούν, και μέσα στον κυκεώνα της ανεργίας που μαστίζει την χώρα μας ήταν να χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας αυτοί των στραγαλοποιών.
Πως αλλιώς μπορείς να τους χαρακτηρίσεις όλους τους εμπλεκομένους στο παραπάνω θέμα;
Αποτέλεσμα; Όλοι οι βιοτέχνες στραγαλιών, να γίνουν εισαγωγείς στραγαλιών απο Τουρκία,  (όχι μόνο αυτοί)  και σήμερα να μην έχουμε ούτε μια θέση εργασίας στην συγκεκριμένη παραγωγή.
Ναι κύριοι 1520 θέλεις εργασίας στην Κομοτηνή της πετάξατε (ποιος ξέρει με τι αντάλλαγμα;;;) καταστρέφοντας όλων τον ιστό και όλη την παραγωγή ενός προϊόντος που ήξερε όλη η Ελλάδα, και να σήμερα τα αποτελέσματα σας. 
Καταστρέφοντας εδώ της 1520 θέλεις εργασίας της προσθέσατε στο εργατικό δυναμικό της Τουρκίας.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς.
ΚΡΙΜΑ, ντροπή σας ανίδεα ανθρωπάκια και κλεφταράδες αντάμα!!!!          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου