Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΝΤΕΛΙΣΙΜΟ: Η ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΝΤΕΛΙΣΙΜΟ:  Η ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μετά απο 20 χρόνια στην δουλειά ο Αντώνης Καμπουρίδης απολαμβάνει την αγάπη των πελατών του, που με κόπο, θυσίες, και  σκληρή δουλειά απέκτησε.

Σε ένα όμορφο χώρο στη γωνία Ορφέως και Μαρωνείας, πολλές ώρες της ημέρας άνθρωποι κάθε ηλικίας απολαμβάνουν τα πεντανόστιμα εδέσματα που με μεράκι ετοιμάζει το προσωπικό του Αντώνη, και πάντα με την επιμέλεια και την δική του επίβλεψη, για τέλεια αποτελέσματα 
Το μεράκι, η ποιότητα, η καθαριότητα, και οι τιμές, είναι ο μεγάλος κράχτης του Αντώνη που όπως έχω ο ίδιος διαπιστώσει με 2 ευρώ και κάτι, τρως και χορταίνεις κιόλας στη γωνιά του γνωστού ΝΤΕΛΙΣΙΜΟ.
Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπά, οι ντελιβεράδες του μονίμως σε «επιφυλακή»,  αρπάζουν της παρά πολλές παραγγελίες τους και της μοιράζουν σε μηδέν χρόνο, και όπως φεύγουν καυτά τα φαγητά, έτσι φτάνουν και στην πόρτα του πελάτη.
Η Μεγάλη Πελατεία του (η όποια μεγαλώνει κάθε μέρα και πιο πολύ) εμπιστεύεται την ποιότητα, την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον, το χαμόγελο του προσωπικού, της πολύ καλές τιμές, και το κύρος  του Αντώνη, για να φάνε επι τόπου τον μοναδικό γύρο, τα απίθανα λουκάνικα που με κρυφές συνταγές ετοιμάζουν στο χώρο τους ο Αντώνης μαζί με τους μαστόρους του, και παρά πολλά αλλά νόστιμα κρεατικά και διάφορες λιχουδιές, και όλα αυτά έρχονται και στο σπίτι σας αμέσως με ένα τηλεφώνημα!!!
Μια  άλλη δραστηριότητα  του ΝΤΕΛΙΣΙΜΟ  και του Αντώνη Καμπουρίδη είναι το πιστοποιημένο Κέτερινγκ που διαθέτη, αναλαμβάνοντας κάθε είδος εκδηλώσεις  τόσο μέσα στην Κομοτηνή, όσο και σε όλων το νόμο εξυπηρετώντας γάμους, βαφτίσια, δεξιώσεις, και οτι αλλο σε ομαδικοί εστίαση.
Το πλήρες σέρβις που διαθέτη είναι σε θέση να εξυπηρετήσει απο την πιο μικρή έως την μεγαλύτερη εκδήλωση
Περάστε λοιπόν απο το ΝΤΕΛΙΣΙΜΟ που μπορείτε με λίγα λεφτά να χορτάσετε, να πιείτε το ουζάκι σας, την μπίρα, η την ρετσίνα σας,  και να κάνετε το τραπέζι με πολύ λίγα χρήματα και στους φίλους σας
ΝΤΕΛΙΣΙΜΟ                                          
Αντώνης Καμπουρίδης 
Ορφέως 41
Τηλ 2531027999
WHATS UP 6979416230
Κομοτηνή

Κώστας Λιούρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου