Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Ο κύβος ερρίφθη! Γ. Πεταλωτής Περιφερειάρχης – Γ. Κυμπαρίδης Αντιπεριφερειάρχης
Μετά από πολλές συζητήσεις, κρυφά γκάλοπ, συνεννοήσεις των κομμάτων τους, κατέληξαν στο αχτύπητο δίδυμο των δυο πρώην προέδρων του δικηγορικού συλλόγου, τον Γιώργο Πεταλωτή και το Γιώργο Κυμπαρίδη!
Μου έλεγε ένας φίλος δικηγόρος ότι:

-Ο δικηγορικός σύλλογος το φέρνει πολύ βαρέως το ότι, μετά από την μεταπολίτευση και με εξαίρεση τον αείμνηστο Χαράλαμπο  Κατσιμίγα, (για μια τετραετία δήμαρχος) δεν τα κατάφερε ποτέ να ηγηθεί ενός επιτυχόντος σχήματος στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοικήσεις και πάντα μένει έξω από το παιχνίδι και πως τώρα με την συνένωση τον δυνάμεων ΠΑΣΟΚ- ΝΔ θα τα καταφέρουν να ηγηθούν ενός νικηφόρου σχήματος .
Άξια τέκνα του νομού μας και οι δυο φίλοι μου Γιώργηδες, που οι ίδιοι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα τους, μιας και δεν βρίσκουν τρόπο να μπουν στην κυρία πολιτική σκηνή.
Ο μεν Πεταλωτής γιατί πλέον το κόμμα του δεν «τραβά», ενώ ο έτερος Γιώργος δεν μπορεί να βρει θέση  στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί είναι γνωστός, επώνυμος, καλό παιδί και δεν κάνει να πάει κόντρα στο κατεστημένο της Κομοτηνής...
Γιατί… για να μπεις σε αυτό το ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεπεράσεις τις 137 ψήφους!!!! Γνωστό το έργο, το έχουμε δει πολλές φόρες, με κάτι ρωσοπόντιες και κάτι συνταξιούχους δασκάλους που η αποτυχία τους ήταν 100% εξασφαλισμένη!!! Ο Γιώργος Κυμπαρίδης είναι σίγουρο ότι θα σαρώσει και έτσι αποκλείεται με την πρώτη μάτια. Και την αιτία την ξέρουμε όλοι, εκτός;  Εκτός και αν θυμηθεί ο Μητσοτάκης τι αγώνα έκαναν κάποιοι για να αποτύχει!!! 
Τώρα από την άλλη έχουμε επίσης δυο, νέους και ωραίους που μέχρι τώρα το έργο τους κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και  αναγνωρίζεται από φίλους και αντιπάλους.
Ο Χρήστος Μέτιος και ο Νίκος Τσαλικίδης που δεν θα παραδοθούν αμαχητί και είναι σίγουρο ότι θα πάρουν και την «ευχή» της Νέας Δημοκρατίας καθώς και το χρίσμα!
Ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός και θα τον παρακολουθήσουμε μέχρι τέλους!!!
Περίπτωση να τα βρουν μεταξύ τους δεν υπάρχει γιατί δεν έχουν σημείο προσεγγίσεως.
Ας μην ξεχνάμε και κάτι άλλο : ο Χρήστος ήταν (και είναι) ο ποιο ένθερμος υποστηριχτής του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι τα «γραμμάτια» του ο Μητσοτάκης  πρέπει κάποια στιγμή να τα εξοφλήσει!!! 
Πιστεύω ότι το «χρίσμα» δεν θα παιχτεί στα πρόσωπα, αλά στην υποτιθέμενη νίκη προς πάσα κατεύθυνση και στο συμφέρον του κόμματος …
Αυτό πλέον με τους αποτυχημένους  «έξω από εδώ», πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει για να κάνει ο τόπος ένα βήμα μπροστά και ο κάθε κατεργάρης να μείνει στον τόπο κατοικίας του!!!
Νισάφι πια με τα ανίκανα ανθρωπάκια!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου