Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟ Love story ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ 

Μπαίνει μια γνωστή καλλίγραμμη δικηγόρος σε ένα τάξη της Κομοτηνής, και αφού έκατσε στο πίσω κάθισμα, σε στιλ αλλά Σάρον Στόουν  στο βασικό ένστικτο, έπιασε την κουβέντα με τον «ωραίο» ταξιτζή όπως τον αποκαλούνε στης πιάτσες μας οι συνάδελφοι του, και η δικηγόρος τον είχε βάλει εδώ και καιρό στο μάτι!!.
Πες εσύ πες εγώ δεν άργησε να γίνει το «κακό» σε ερημική τοποθεσία της Κομοτηνής.
Δεν μείνανε όμως εκεί, γιατί τα πράγμα πήρανε τελείως διαφορετικές  διαστάσεις αφού σύντομα ήρθε και ο έρωτας.
Η παθιασμένη, καλλίγραμμη δικηγόρος που της άρεζε ιδιαίτερα το «ντιρλανταντά» άρχισε να συχνό-«παίρνει» το τάξη και τον ταξιτζή.
Και όπως συμβαίνει σε αυτές της περιπτωσεις και στης «αρπαχτές»,  ακόμα ποιο γρήγορα ήρθε και ο χωρισμός.
Ο ταξιτζής δεν ήθελε πλέον να συνεχίσει, αλλά η τρελή και παλαβή «σέξι» νομικός δεν ήθελε να ακούσει λέξη για χωρισμό, ώσπου της έδειξε ένα βίντεο που είχε τραβήξει ο ίδιος με το κινητό του σε πολύ προσωπικές στιγμές για να την αποθαρρύνει  και να φύγει.
Τότε ήταν που ξεκίνησε η μεγάλη διαμάχη μετάξι τους.
-Θα τα βγάλω όλα στη φορά.
-Όχι εγώ θα πω οτι με εκβίασες κλπ. κλπ.
Τσακάλι  όπως είναι η δικηγόρος, και γνώστης της νομοθεσίας περί σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμού, και εκβιασμού, τον «έδεσε κόμπο» τον ομορφάντρα, απειλώντας των οτι θα τον πάει στον εισαγγελέα με της παραπάνω κατηγορίες, και οτι της ζήτησε 50 χιλ για να μην βγάλει στη φόρα τι βίντεο…
Τα πράγματα μπλέχτηκαν άσχημα και την λύση έδωσε γνωστός ταξιτζής (ξέρει ο παλιός)!!!  πεπειραμένος σε τέτοιες ερωτοδουλειές, μιας και έχει πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, και έτσι λύθηκε η διαμάχη, και ο κάθε ένας πήγε στο σπιτάκι του αναπολώντας της όμορφες στιγμές στα διάφορα βουνά και λαγκαδιά της περιοχής που την πήγαινα την όμορφη δικηγόρο ο ταξιτζής. Πάντως «ταξίμετρο» δεν έβαζε κανένας απο τους δυο, γιατί δεν φοβότανε μήπως γράψει κάτι παραπάνω….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου