Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Κο Τσίπρα.
Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ.Είστε ο τελευταίος πρωθυπουργός της Ελλάδας μας, έχετε μια αρκετά μεγάλη δημοτικότητα, άρα και τη δύναμη να επιβάλλετε τις αξίες της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου που με πολύ αγωνία περιμένει ο ελληνικός λαός.
Οι εικόνες χάους και καταστροφής από μια οργανωμένη μειοψηφία (ολίγων ατόμων) ψευτοαναρχικων, δεν τιμά ούτε εσάς ούτε την κυβέρνηση σας ούτε την Ελλάδα μας.
Τώρα σε αυτούς προστέθηκαν και οι λαθρομετανάστες που με τόσοι αγάπη περιθάλπει ο ελληνικός λαός και σαν ανταπόδοση κλείνουν δρόμους και επιβάλουν τα δικά τους θέλω και που κάθε τόσο θρηνούμε θύματα !!!
Τέτοιες εικόνες δεν αντέχουμε να ξαναδούμε, και είναι αποκλειστικά στο χέρι σας και στους συνεργάτες σας που εσείς επιλέξατε.
Όλοι μας περιμένουμε το κάτι άλλο από εσάς και όχι απλά να διαχειριστείτε την εξουσία και να βαδίσετε στα ίδια μονοπάτια .
Κάντε κάτι λοιπόν για την επανίδρυση αυτού του κράτους πριν είναι αργά για εσάς (που δεν έχει και μεγάλη σημασία) άλλα το χρωστάτε στους Έλληνες που σας εμπιστευτήκαν… Δεν πάει άλλο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου