Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Συσπειρώνονται οι καρατομημένοι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη…


Κάτι ψήνεται μεταξύ των Πάνου Καμμένου, Κατερίνας Παπακώστα και Ευάγγελου Αντώναρου και άλλων διαγραφέντων. Κάτι νέο και… καραμανλικό.

Για τον Ευάγγελο Αντώναρο το γνωρίζουμε πως είναι αυτή την εποχή ο κύριος εκφραστής του καραμανλισμού εκτός  ΝΔ (εντός ούτε ο Καραμανλής μιλά), η Κατερίνα Παπακώστα ευρίσκεται στο ίδιο πολιτικό μήκος κύματος και σήμερα μάθαμε (μας το είπε ο ίδιος) πως ο Πάνος Καμμένος εκπροσωπεί τη ΝΔ καθώς και όσοι διαγράφηκαν από το κόμμα.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι συνομιλεί με τον Ευάγγελο Αντώναρο και την Κατερίνα Παπακώστα και άλλους, που μπορούν να συνεργαστούν ακόμη και με την κεντροαριστερά και να ενώσουν τους Έλληνες.

Στη ΝΔ βγαίνουν μαχαίρια. Πολύ σκληρός «πόλεμος» Μητσοτάκη με Καραμανλή

Με τον Ευάγγελο Αντώναρο όχι μόνο συνομιλεί, αλλά τρώνε μαζί, όπως έκαναν στη γνωστή ψαροταβέρνα «Μαύρη Θάλασσα» της Θεσσαλονίκης το Σάββατο το μεσημέρι.
Εκεί οι δυο άνδρες συζήτησαν πολλά και όπως φαίνεται πλέον κυοφορείται νέο πολιτικό σχήμα, το οποίο φιλοδοξεί να συνενώσει τους διαγραφέντες από τη ΝΔ. Στο κάδρο θα μπορούσαν να μπουν ακόμα ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Νίκος Καραχάλιος…
Και όπως πάνε τα πράγματα μάλλον θα είναι αρκετοί, για να μην πούμε πολλοί, οι καρατομημένοι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου