Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πρωτοφανές! Ο Μητσοτάκης «κάρφωσε» στη Γεροβασίλη ότι η Ζαχαράκη βρίσκεται στη ΝΔ εάν την ψάχνει η Αστυνομία!


Πρωτοφανές! Ο Μητσοτάκης «κάρφωσε» στη Γεροβασίλη ότι η Ζαχαράκη βρίσκεται στη ΝΔ εάν την ψάχνει η Αστυνομία!Πρωτοφανές! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην Όλγα Γεροβασίλη και της «κάρφωσε» ότι η καταζητούμενη αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος, όπου οι Αρχές μπορούν να τη βρουν και να τη συλλάβουν.
Δεν πρόκειται για φάρσα, δεν πρόκειται για τρολάρισμα. Είναι πραγματικό γεγονός που το επιβεβαιώνει η Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ ο πρόεδρος του Κόμματος, Κυρ. Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, υπό την ιδιότητά της ως πολιτικής προϊσταμένης της Αστυνομίας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την ενημέρωσε πως «η καταζητούμενη από την ΕΛΑΣ αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος για την περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση την αναζητεί».
Φανταστείτε τι έχουμε να ζήσουμε με δαύτους έτσι κι αρχίσουν και «σκάνε» διάφορα που ακούγονται. Θα «δίνουν» ο ένας τον άλλο στην Αστυνομία; Τελούν σε σύγχυση; Τα έχουν παίξει εντελώς; Είπαμε, να είναι νομοταγείς, αλλά να καρφώνονται και μεταξύ τους, μας ξεπερνά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου