Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟ ΤΟΝ «ΓΔΑΡΑΝΕ» ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ
Είναι πράγματι φανταστική η Ξανθιά καλλονή, λικνίζει στην μπάρα το κορμί της  σε γνωστό στριπτιτζάδικο της Κομοτηνής και τρελαίνει κόσμο.
Κάθε βράδυ γίνετε το αδιαχώρητο σε  γνωστό μαγαζί της πόλης μας .

Η κοπέλα «αλλοδαπή» ξέρει τι «έχει», και ξέρει πόσο μετράει.
Τα «λιγούρια» από κάτω τρέχουν τα σάλια τους αλλά μέχρι εκεί, γιατί «δυστυχώς» δεν βγαίνει» έξω το κορίτσι…
Πολύ το προσπάθησαν άλλα δεν…
Ένας κομοτηναίος λίγο μεγαλούτσικος γι αυτήν, δεν πτοήθηκε, και έβαλε σκοπό να απόλαυση το ατελείωτο κορμί της με τα μεγάλα μπαλκόνια και τους απίθανους γλουτούς της!!!  «Έστησε αντίσκηνο» στο μαγαζί και κάθε βράδυ δίνει το παρών ξοδεύοντας πολλά λεφτά σε λουλούδια και σαμπάνιες με «απώτερο» βέβαια σκοπό.
Το συγκεκριμένο τραπέζι είναι κάθε βράδυ αγκαζέ όπως μου λέει το αφεντικό!!!
Το αφεντικό σωστός επαγγελματίας και παλιά καραβάνα στο είδος του  κατευθύνει την κοπέλα με ιδιαίτερη  «μαεστρία» μιας και ξέρει πολύ καλά πως με στενή συνεργασία αφεντικού και κοπέλας μπορούν να τα «πάρουν» χοντρά από τον καψούρη κομοτηναίο με τα πολλά κιλά και την ατέλειωτη κληρονομιά…
Κάθε βράδυ οι άνθρωποι του μαγαζιού τον προσέχουν ιδιαίτερα μιας και το χρήμα ρέει άφθονο και τα δώρα στα γκαρσόν είναι αρκετά μεγάλα!!!  
Αφού είδαν και από είδαν οι άνθρωποι του μαγαζιού οτι δεν «τραβάει» χέρι, και επιμένει, ένα βράδυ αποφασίσανε να του χρεώσουν κανονικά το λογαριασμό χωρίς ψαλίδι.. Ε και; Τίποτα το παλικάρι με τους πολλούς Μάηδες που κουβαλάει στην πλάτη,  δεν πτοήθηκε, έβγαλε σαν κύριος τα πλήρωσε, και φεύγοντας τους είπε…
-Το τραπέζι αυτό είναι αγκαζέ για αύριο!!!
Κόκαλο οι άλλοι!!!!
Τελικά δεν έμαθα αν «τρύγησε» τους χυμούς της όμορφης αλλοδαπής ξανθιάς…
Αυτός πάντως είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα και αν μάθω κάτι θα σας το μεταφέρω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου