Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Πολιτικοί όπως ξέρουμε δεν είναι μόνο οι βουλευτές, άλλα και όλοι όσοι ασχολούνται γύρο-γύρο από την πολιτική, και έχουμε τέτοιους να φάνε και οι κότες!!! Μια κυρία λοιπόν «μαθημένη» από τον πολιτικό άντρα της στο κλέψιμο
βρήκε τρόπο να φέρνει βόλτα το σπίτι ως προς τα καθημερινά έξοδα.
Με το πρόσχημα ότι θέλει ένα άδειο χαρτοκιβώτιο «τάχα» για να στήλη ένα δέμα κάπου, έμπαινα στα σούπερ μάρκετ, της δίνανε το χαρτοκιβώτιο το γέμιζε με τρόφιμα και ότι άλλο μπορούσε, τους ευχαριστούσε και έφευγε.
Αλλά μια του κλέφτη κλπ που λένε, την μαγκώσανε την κυρία  με γεμάτο το χαρτοκιβώτιο. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί με το… να ξέρετε ποια είμαι, και ποιος είναι ο άντρας μου, αλλά δεν μάσησε το προσωπικό και αποφασίσανε να καλέσουν την αστυνομία. Ευτυχώς για την κλέφτρα κυρία σύζυγο γνωστού «γνωστότατου» πολιτικού, επενέβη  ένας άλλος γνωστός, τους παρακάλεσε και με την συμφωνία ότι δεν θα ξανά πατήσει το πόδι της την αφήσανε και έφυγε.
Μετά έγινε γνωστό ότι η εν λόγω κυρία δεν έπαιρνε «άδεια» χαρτοκιβώτια μόνο από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της σε πολλά άλλα .
Για λίγο καιρό χάθηκε, και όταν μετά από μεγάλο διάστημα ξανά πήγε στο ίδιο μάρκετ για ψώνια, το προσωπικό  την παρακολουθούσανε στενά!!!
Καλά λέγανε στο χωριό μου «ότι βλέπεις μαθαίνεις», και ποιος ξέρει τι είχε δει από τον πολιτικό σύζυγο της γύρο από την κλεψιά!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου