Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ο γιατρός παραδέχτηκε την πλαστογράφηση στην γνωμάτευση Φλώρου – Αρνείται τη δωροδοκία


Ο γιατρός παραδέχτηκε την πλαστογράφηση στην γνωμάτευση Φλώρου – Αρνείται τη δωροδοκίαΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς για τις συνθήκες αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου και της πλαστότητας των σχετικών εγγράφων.
Οι εισαγγελικές αρχές που επιταχύνουν την έρευνα προχώρησαν σε κατάσχεση του ιατρικού φακέλου του Αρ. Φλώρου ενώ παράλληλα ζήτησαν έγγραφα από όλα τα νοσοκομεία τα οποία εξέδωσαν γνωματεύσεις αλλά και από το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός ο οποίος εμφανίστηκε τη Δευτέρα αυτοβούλως στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και κατέθεσε ως ύποπτος επί 2, 5 ώρες, παραδέχθηκε εν μέρει την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού που αποφυλάκισε τον Αριστείδη Φλώρο, ωστόσο, αρνήθηκε πως οι πράξεις του είχαν οποιοδήποτε οικονομικό κίνητρο.
Ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως μετά την κατάθεση του διευθυντή κλινικής του Ευαγγελισμού Σπύρου Ζακυνθινού, ο οποίος προσκόμισε πέρα των άλλων στοιχείων, προσκόμισε δυο ακόμα γνωματεύσεις για τον Α. Φλώρο αλλά και βίντεο στο οποίο καταγράφεται με λεπτομέρειες η μεταγωγή και η εξέταση του κρατούμενου.
Οι εισαγγελικές αρχές εξετάζουν ενδελεχώς και με ταχείς ρυθμούς τον ρόλο στην υπόθεση των κρατικών νοσοκομείων, της επιτροπής ΚΕΠΑ, του νοσοκομείου του Κορυδαλλού καθώς κι άλλων προσώπων μεταξύ των οποίων και οι δικηγόροι οι οποίοι υπέβαλαν το αίτημα αποφυλάκισης. Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται με έναυσμα αυτήν την υπόθεση, η έρευνα να επεκταθεί και σε άλλες περιπτώσεις κρατουμένων οι οποίοι έχουν αποφυλακιστεί για λόγους υγείας με πιστοποιητικά αναπηρία άνω του 67%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου