Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Βαξεβάνης έστειλε τελεσίγραφο σε ΝΔ και Ζαχαράκη: «Ζητείστε συγγνώμη αλλιώς θα σας ταράξω»


Ο Βαξεβάνης έστειλε τελεσίγραφο σε ΝΔ και Ζαχαράκη: «Ζητείστε συγγνώμη αλλιώς θα σας ταράξω»Η κόντρα μεταξύ του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και της Νέας Δημοκρατίας σκληραίνει μετά και την τοποθέτηση του πρώτου για τη μήνυση που έχει καταθέσει ενάντια στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκηαλλά και τις μελλοντικές του κινήσεις.
Ο κ. Βαξεβάνης μέσω της ιστοσελίδας documento.gr μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «αν η κυρία Ζαχαράκη ζητήσει συγγνώμη θα αποσύρω τη μήνυση αλλιώς θα ακολουθήσουν αγωγές»
Σε άλλο σημείο του κειμένου ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Κατά την παρέμβασή μου σε τηλεοπτική εκπομπή, ζήτησα από την κυρία Ζαχαράκη να αναιρέσει τις συκοφαντίες και να ζητήσει συγνώμη για όσα ψευδώς μου απέδωσε.
»Η προσπάθειά μου μάλιστα ήταν κατ επανάληψη αλλά η εκπρόσωπος της ΝΔ επέλεξε συνειδητά, παρά τις προειδοποιήσεις μου, το ρόλο του τρολ των social media.
»Το πρωί έκανα ό,τι θα έκανε κάθε πολίτης που τον αποκαλούν “καταδικασμένο συκοφάντη” χωρίς να έχει καταδικαστεί ποτέ για συκοφαντία.
»Επέλεξα δηλαδή τη νομιμότητα, με την οποία η ΝΔ, απ ό,τι φαίνεται από την πληθώρα των άριστων μελών της που βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα, δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις.
»Η ΝΔ προσπαθεί να δώσει πολιτικό χαρακτήρα σε ένα νομικό θέμα που αφορά την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής μου. Ο κύριος Μητσοτάκης συνεχίζει την προσβλητική συμπεριφορά του».
Και κατέληξε λέγοντας: «Διαφορετικά εκτός από τις αποκαλύψεις, θα σας ταράξω και στη νομιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου