Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Ο Κύρτσος ζητάει 2η ευκαιρία για τις οφειλές του προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία


«Όλοι θεωρούν ότι οι ώριμοι επαγγελματίες που έπεσαν θύματα των περιστάσεων ή και λαθών τους πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία»

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει σχέση με σημαντικές οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία οι οποίες δημιουργήθηκαν μέσα από την κρίση και την ουσιαστική χρεοκοπία, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, του 60% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», είπε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και στη συνέχεια ζήτησε 2η ευκαιρία: «Δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της δεύτερης ευκαιρίας που θεωρείται αυτονόητη στις αναπτυγμένες χώρες της Ε.Ε. για όσους βρέθηκαν σε αδιέξοδο στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να υπάρχει δόλος στην επιχειρηματική αποτυχία τους. Όλοι θεωρούν ότι οι ώριμοι επαγγελματίες που έπεσαν θύματα των περιστάσεων ή και λαθών τους πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία γιατί είναι έμπειροι, διψασμένοι για επιτυχία και μπορούν να προσφέρουν στην οικονομία».


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-kyrtsos-zitaei-2i-eykairia-gia-tis-ofeiles-toy-pros-to-dimosio-kai-ta-asfalistika-tameia/#ixzz5TBoB7stJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου