Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ: Θα καταστραφούμε μια ώρα γρηγορότερα!!!
Οι περισσότεροι εκ των «αριστερών» που κέρδισαν την εξουσία, αλλά και των «δεξιών» που την έχασαν, αυτό που ζητούν από την κυβέρνηση είναι να επαναφέρει το μοντέλο, που επί πολλές δεκαετίες τώρα βιώναμε.

Να δανειζόμαστε… η να βρούμε τρόπο να τυπώνουμε χρήμα… για να το ρίχνουμε στην κατανάλωση, με μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, τον μεγαλύτερο στον κόσμο ολόκληρο. Έχουμε φτάσει σε σημείο ένας να δουλεύει ένας να παίρνει σύνταξη  
Δεν μπορούν η δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι το μοντέλο αυτό οριστικά τελείωσε.
Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γυρίσουμε σε αυτό ούτε στο εγγύς αλλά ούτε στο απώτατο μέλλον.
Η Ελλάδα του μέλλοντος θα είναι άκρως διαφορετική από την Ελλάδα του χθες, και μόνον με αποφασιστικότητα, αλλαγή νοοτροπίας, σκληρές, αιματηρές περικοπές στο Δημόσιο, καταπολέμηση της κρατικής γραφειοκρατίας και διαφθοράς, μπορούμε να ελπίζουμε σε ανάπτυξη στο ορατό μέλλον.
Το αύριο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι το ίδιο με το χθες.
Αν δεν το αντιληφθούμε έστω και τώρα την ύστατη στιγμή, τότε η κατάρρευση είναι βεβαία. Και ο θόρυβος από την πτώση θα είναι εκκωφαντικός!!!
Κάποιος πρέπει να της χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου σ αυτή την κυβέρνηση γιατί αν κάνουν τα ιδία με τους πρώην αποτυχημένους και τους μοιάσουν τότε θα καταστραφούμε μια ώρα γρηγορότερα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου