Στο Μιλάνο πάντως φαίνεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Γκιγιέρμε χτυπάει την πρότα της ενδεκάδας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί ο Γκιγιέρμε στο αρχικό σχήμα την Πέμπτη και το δίδυμο Μπουχαλάκη - Καμαρά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.
Εκτός πιο και αν ξαναβγάλει μάτια ο Βραζιλιάνος και δεν ξαναβγεί από την ενδεκάδα! Ο Μαρτίνς πάντως ξετρελάθηκε με τον Γκιγιέρμε το διάστημα που αγωνίστηκε. Επομένως, το πλάνο δείχνει προς το παρόν Γκιγιέρμε στο Σαν Σίρο. Από εκεί και πέρα ο ΓιάννηςΦετφατζίδης, επίσης, διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα στο αρχικό σχήμα αντί του Λάζαρου, ο οποίος δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.
Επίσης, αλλαγή θα έχει στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω τιμωρίας του Τσιμίκα. Αυτή τη στιγμή ο Βασίλης Τοροσίδης είναι η πρώτη επιλογή, αλλά το κακό είναι πως προέρχεται από ένα μυϊκό τραυματισμό, έχοντας νιώσει ένα «τσίμπημα» με την Μπέτις. Είναι φαβορί όμως έναντι του Λεονάρντο Κούτρη.
Τέλος, ο Γκερέρο φαίνεται να ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ που θέλει ο Μαρτίνς στο Μιλάνο, με το να τρέξει δηλαδή λίγο παραπάνω τους αμυντικούς των «ροσονέρι».
Οπότε, ο Ισπανός φαίνεται ότι επιστρέφει στην ενδεκάδα και ο Χασάν ενδέχεται να πάει βασικός με ΑΕΚ.