Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Κούγιας για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών: «Να δούμε ποια είναι αυτή η χαριτόβρυτος κυρία που τον κατηγορεί»

photo: Eurokinissi

photo: Eurokinissi
Ο συνήγορος υπεράσπιστης του καθηγητή «Φακελάκη» παρουσιάζεται φανερά ενοχλημένος από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του πελάτη του. 
Πρόκληση για μία δίκαιη δίκη θεωρεί ο Αλέξης Κούγιας αυτά τα γεγονότα όπως τονίζει σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6. 

Πιο αναλυτικά υπογράμμισε τα εξής: «Είναι ότι πιο ακραίο έχω ακούσει στη ζωή μου. Να ήταν για έναν παιδεραστή που πήγαινε σε παιδικές χαρές και αποπλανούσε μικρά παιδάκια, ή για κάποιους κατόχους παιδικής πορνογραφίας, για κάποιον serial killer, να το κάνεις και μάλιστα αυτό να το επικροτήσω».
«Αυτό που έγινε σήμερα είναι πρωτοφανές» συνέχισε ο κ, Κούγιας, υπογραμμίζοντας ότι μιλάμε για έναν καθηγητή που έχει διδάξει 9.000 μαθητές όλα αυτά τα χρόνια και για δύο φροντιστές. «Για ποιό λόγο δημοσιεύθηκε τώρα η φωτογραφία και το όνομα;», τονίζοντας πως οι φοιτητές και οι μαθητές, αν έχουν δωροδοκήσει ή έχουν εκβιαστεί, γνωρίζουν ήδη ποιους ανθρώπους αφορά η υπόθεση και σε ποιο φροντιστήριο πήγαν.
«Μιλάμε για κωμική ιστορία που πιθανόν να απασχολήσει και τον Άρειο Πάγο. Πού βρισκόμαστε; Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, ούτε στην Ουγκάντα βρισκόμαστε, ούτε πουθενά αλλού.Τέτοια βαρβαρότητα, τέτοια κακοποίηση του κράτους δικαίου;» ανέφερε επισημαίνοντας ότι η ποινική δίκη έχει κανόνες όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται πριν από αυτήν.
«Εχει δώσει το όνομά της, έχει εμφανιστεί αυτή η κοπέλα, έχουμε δει φωτογραφίες της για να δούμε ποιά είναι αυτή η χαριτόβρυτος κυρία;» είπε ο Αλέξης Κούγιας.
«Πρώτη φορά βλέπουμε να μιλάνε άνθρωποι με πλάτη στην κάμερα και αυτό να το νομιμοποιούμε. Εύχομαι να μη βρεθεί κανείς στη θέση αυτού του ανθρώπου. Ενός ανθρώπου 60 ετών, με καθηγητική καριέρα 30 χρόνια, τρία ντοκτορά από τρία πανεπιστήμια, τέσσερις γλώσσες, τρία παιδιά, οικογένεια ευτυχισμένη σαράντα χρόνια, που τον παρουσίασαν χωρισμένο...¨» συνέχισε. 
«Σε 9000 φοιτητές βρέθηκε μια κοπελίτσα που όταν τη δούμε στο δικαστήριο, αν τη δούμεποτέ και αν είχε δώσει κατάθεση, θα τα δούμε...», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου