Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Το χρίσμα στον Χρήστο Μέτιο έδωσε επίσημα η Ν.Δ- Υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος ανακοίνωσε ο Ζαγναφέρης

Το χρίσμα στον Χρήστο Μέτιο έδωσε επίσημα η Ν.Δ- Υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος ανακοίνωσε ο Ζαγναφέρης
Έτσι τα έξι, ήδη εκλεγμένα, πρόσωπα που θα κληθούν να ριχτούν στη μάχη της κάλπης είναι οι:
-Χρήστος Μέτιος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
-Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία.
-Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία.
-Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο.
-Αλέξανδρος Καχριμάνης στην Ήπειρο και
-Γιώργος Χατζημάρκου στο Νότιο Αιγαίο.
Ανακοίνωσε ανεξάρτητο συνδυασμό ο Κώστας Ζαγναφέρης
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αφού περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπβως κάτι αλλάξει και πάρει αυτός το χρίσμα της Ν.Δ, με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε πως στις επόμενες περιφερειακές εκλογές θα ηγηθεί ανεξάρτητου συνδυασμού στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Όπως αναφέρει:
«Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της, αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για τη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).
Στόχος μας είναι το ξεκόλλημα από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη, και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.
Με όραμα, πίστη και γνώση, θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας «Με σεβασμό στον πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου