Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Έκαναν τον Μητσοτάκη case study στο Όσλο: Έχει ζητήσει εκλογές πάνω από 1.000 φορές!


Έκαναν τον Μητσοτάκη case study στο Όσλο: Έχει ζητήσει εκλογές πάνω από 1.000 φορές!Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔκαι αναρριχήθηκε στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε πει στις πρώτες δηλώσεις του ότι δε βιάζεται για να ζητήσει προσφυγή στις κάλπες.
Αυτό ωστόσο δεν κράτησε και πολύ, αφού πιθανότατα λόγω των εσωτερικών του πιέσεων, δύο μόλις μήνες αργότερα ο κ. Μητσοτάκης, το Μάρτιο του 2016 και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου, ζήτησε πρόωρες εκλογές από το βήμα της Βουλής.
Έκτοτε, δηλαδή εδώ και δύο χρόνια, τόσο τα στελέχη της ΝΔ όσο και ο ίδιος ο Πρόεδρός της ζητούν εκλογές σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα, σε κάθε δημόσια τοποθέτησή τους.
Με αυτά τα δεδομένα, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η αν μη τι άλλο ασυνήθιστη έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Όσλο με case study τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, επικαλούμενος την επίμαχη έρευνα του Πανεπιστημίου του Όσλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει πάνω από 1.000 φορές εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου