Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Σαδομαζοχίστρια δασκάλα έσβηνε τσιγάρα στο δέρμα 17χρονου μαθητή που είχε αποπλανήσει


Σαδομαζοχίστρια δασκάλα έσβηνε τσιγάρα στο δέρμα 17χρονου μαθητή που είχε αποπλανήσειΜια καθηγήτρια όχι μόνο σύναψε ερωτική σχέση με μαθητή της, αλλά ξέσπασε πάνω του τα σαδομαζοχιστικά της βίτσια.
Η νέα υπόθεση παιδεραστίας και βίτσιου -στη συγκεκριμένη περίπτωση- καταγράφηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
Η 43χρονη καθηγήτρια Σόνια ΜακΚέι (Sonia Mackay) ανέπτυξε ερωτική σχέση με έναν 17χρονο μαθητή της.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν λίγους μήνες, οπότε η γυναίκα πάφτηκε από τα καθήκοντά της, αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσής της.
Η δίκη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και έκρυβε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, αποκαλύφθηκε ότι η 43χρονη καθηγήτρια όχι μόνο σύναψε σχέση με έναν ανήλικο, όχι μόνο ο ανήλικος αυτός ήταν μαθητής της, αλλά είχε και σαδομαζοχιστικά βίτσια, σβήνοντας τσιγάρα στο δέρμα του 17χρονου!
«Με… μάρκαρε με αναμμένα τσιγάρα για να μου περνάει το μήνυμα ότι της ανήκω», δήλωσε ο 17χρονος στο δικαστήριο, αφήνοντας άφωνους το ακροατήριο και τους δικαστές.
Η μητέρα του μαθητή δήλωσε ότι η 43χρονη καθηγήτρια ζήτησε από εκείνη τον αριθμό τηλεφώνου του γιου της, προκειμένου να τον βοηθήσει σε μία εργασία του σχολείου.
«Μετά από λίγο καιρό, ο γιος μου άρχισε να λείπει για μέρες από το σπίτι.
»Δεν είχα ιδέα πού κοιμόταν, ποιος ήταν μαζί του, αν ήταν ασφαλής ή αν είχε μπλέξει σε κάτι», δήλωσε στο δικαστήριο η μητέρα του 17χρονου, περιγράφοντας όσα έζησε το διάστημα που ο 17χρονος μαθητής είχε σχέση με την καθηγήτριά του.
Η 43χρονη δεν αρκέστηκε στο σεξ και στον σαδομαζοχισμό. Επιστράτευσε κάθε είδους πίεση προκειμένου να κρατήσει τον 17χρονο στο σπίτι της.
Όταν ο μαθητής θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του, η καθηγήτρια αρχικά τον εξαγόρασε με ακριβά ρούχα και άλλα δώρα και στη συνέχεια τον απείλησε.
Στην απολογία της η 43χρονη δήλωσε «βαθιά μετανιωμένη» για τις πράξεις της και για «την ένταση που προκάλεσα στον μαθητή και στην οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου