Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Τα ζώδια σήμερα 24/11/2018


Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις, λόγω του Τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα. Αυτοί που θα πρέπει να προσέχουν κυρίως, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Το ουράνιο τόξο φαίνεται να ξεπροβάλλει σήμερα για σένα, Κριέ, και απολαμβάνεις στιγμές γεμάτες χρώματα. Η θετική σου αύρα διαχέεται και στους γύρω σου, οι οποίοι αισθάνονται ηρεμία και γαλήνη μαζί σου. Η μέρα θα σου δώσει ενέργεια για ν’ ασχοληθείς με τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, βάζοντας παράλληλα και στόχους που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις όμορφα, αφού ο ερωτισμός σου θα βρίσκεται στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Περιμένεις απαντήσεις, Ταύρε, για πάρα πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, άλλα ακόμη καθυστερούν. Σε βεβαιώνω, ότι αυτά θ’ αποδειχθούν προσωρινά και συμβαίνουν επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε φέρνει τέτοιες καταστάσεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και τελικά θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που περιμένεις. Φρόντισε πάντως να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να μην παρασυρθείς από λόγια τρίτων, αφού μόνο έτσι θα διατηρήσεις το καλό κλίμα που υπάρχει γύρω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, καλύτερα να μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές και σίγουρα μείνε μακριά από τα περιττά έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Χειρίζεσαι επιτυχώς κάποιες καταστάσεις, Δίδυμε, ενώ οι άλλοι ίσως δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ιδέες σου και τη μεγάλη οξυδέρκειά σου, που σε κάνει να ξεπερνάς όλες τις δύσκολες συνθήκες. Σήμερα, θα αναλάβεις υποχρεώσεις που πρέπει γρήγορα να διεκπεραιωθούν κι αυτό σε αγχώνει πολύ. Την τελευταία στιγμή πάντως θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να μη δώσεις την απαραίτητη βαρύτητα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό να μη σε αγχώνει, αφού αντιμετωπίζεις τα πάντα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται πολύ καλά. Πρέπει να κινείσαι πάνω σε λεπτομερή προγραμματισμό, αφού οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις κι ευθύνες, Καρκίνε μου, που κρατάς μέσα σου, χωρίς να μιλάς σε κάποιον. Το οικογενειακό σου περιβάλλον το αντιλαμβάνεται και προβληματίζεται. Καλό είναι ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να μιλήσεις στα δικά σου άτομα, ώστε να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, αλλά κι εκείνα με τη σειρά τους να ησυχάσουν για όλα αυτά που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας τη μέρα ρομαντικά κι ερωτικά, ώστε ν’ αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις επαρκείς αντοχές, για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε συγχύζουν και φέρνουν καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να την καταλάβεις, επειδή ακόμη οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Απέραντη και διάχυτη θα είναι η νοσταλγία σου σήμερα, Λέων, για καταστάσεις που έζησες με φιλικά σου άτομα. Οι όμορφες στιγμές, αλλά κι οι ατελείωτες συζητήσεις, σου ξυπνούν τη διάθεση να τις ξαναγευτείς. Η πειθώ κι η γλυκύτητά σου θα παρασύρουν και τους άλλους γύρω σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές, προσθέτοντας κι άλλες αναμνήσεις στο ημερολόγιό της ζωής σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου κι αφήσεις στην άκρη κάποιους εγωισμούς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, τα σχέδια κι οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό είναι να μείνουν γι’ αργότερα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτό που θέλεις άμεσα, Παρθένε, είναι να τελειώνεις υποθέσεις και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε πιέζουν ψυχικά. Σου τονίζω όμως, ότι ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και κάποιες καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες. Φρόντισε να μην πιέζεσαι ψυχικά, να ηρεμήσεις και να περιμένεις λίγο το χρόνο. Έχεις κάνει πολύ σωστές κινήσεις και να ξέρεις, ότι οι υποθέσεις σου θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, επειδή κάποιες κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να παρέμβεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πολύ άγχος για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Δεν ανέχεσαι πλέον να μένεις σε στάσιμες καταστάσεις κι αναλαμβάνεις δράση, ασχέτως του αποτελέσματος. Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, σε προβληματίζουν λίγο, αλλά δε φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο. Μπορείς πάντως να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό και λιγότερο παρορμητισμό, ώστε στο τέλος να πετύχεις στις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου, Ζυγέ. Φρόντισε μόνο ν’ αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς σε έξοδα, αφού έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ιδανικό κλίμα που σήμερα δημιουργείται, Σκορπιέ, είναι το καλύτερο για σένα, ώστε να πάρεις τις ευκαιρίες που περίμενες εδώ και καιρό. Θα παρουσιαστούν πάρα πολλές προοπτικές, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, επειδή είναι ελπιδοφόρες για το μέλλον σου. Μπορείς να εμπιστευτείς ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που θέλει να σου δώσει τη βοήθειά του. Οι καταστάσεις θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση, για να γευτείς τελικά την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσετε όμορφα τη μέρα σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μη σου αρέσει ή σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, αν αποφύγεις τα πολλά έξοδα, όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι συνθήκες που βιώνεις, Τοξότη μου, δεν είναι οι καλύτερες, αλλά προσπαθείς με κάθε τρόπο και μέσο να λύσεις τις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Αυτό σου δημιουργεί μία εσωτερική ένταση, την οποία δεν ξέρεις που να διοχετεύσεις. Είναι φρονιμότερο πάντως ν’ αφήσεις την ημέρα να κυλήσει ήρεμα, χωρίς αντιπαραθέσεις, ώστε κι εσύ να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Τοξότη, και να κάνεις συζητήσεις μαζί του, που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κερδίσεις πράγματα, τα οποία στο παρελθόν ίσως να θεωρούσες ανέφικτα. Έχεις όμως δείξει ανοχή σε πάρα πολλές καταστάσεις κι αυτό εσωτερικά σε εκνευρίζει. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικές συνθήκες ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά κι ο περίγυρός σου. Υποθέσεις που θέλεις να διεκπεραιώσεις, θα ολοκληρωθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου ένα πλήρες πρόγραμμα και να περάσετε τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσετε πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς με καταστάσεις που πια δε σε αφορούν. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεις τα έσοδά σου ν’ αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, μπορεί να βρεθείς σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά είσαι από τα άτομα που μπορούν με μεγάλη διπλωματικότητα να ξεφύγουν από οποιαδήποτε δύσκολη περίσταση. Στις ευχάριστες στιγμές, θα μιλάς σε δικά σου πρόσωπα και θα κάνεις πράγματα που θα ηρεμήσουν το μυαλό σου από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα νιώσεις καλύτερα ώστε να συνεχίσεις δυναμικά τις επόμενες ημέρες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε, αλλά σε σένα πάλι κάτι λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που έχεις, Υδροχόε, σήμερα θα λύσει σημαντικά θέματα στο χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, αφού το τελευταίο διάστημα βρέθηκες εκτός προϋπολογισμού.
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ιδέες και όνειρα, Ιχθύ, τα οποία βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου και ψάχνουν να βρουν διέξοδο, για να τα πραγματοποιήσεις. Κάποια συζήτηση που θα κάνεις με οικογενειακό σου άτομο, θα σε βοηθήσει ν’ αρχίσεις πλέον να τα δρομολογείς. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και μέρα με τη μέρα οι υποθέσεις σου θα υλοποιούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Ιχθύ, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία, που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, θα μπουν σε εφαρμογή και πολύ σύντομα θα δεις την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις σπατάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου