Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει για τη «νύχτα του λεκέ» στο Οβάλ Γραφείο με τον Μπιλ ΚλίντονΜπορεί να έχει μιλήσει δεκάδες για την σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον στο παρελθόν, αλλά η Μόνικα Λεβίνσκι δεν έχει μιλήσει σχεδόν ποτέ για το σεξ που έκανε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στο οβάλ γραφείο.

Μετά από τόσα χρόνια, λοιπόν, η Λεβίνσκι έλυσε την σιωπή της και αποκάλυψε τι συνέβη εκείνη την νύκτα και έφυγε με… λεκέ στο φόρεμά της από το γραφείο του Μπιλ Κλίντον.
Η αποκάλυψη έγινε σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του A&E που ονομάζεται «The Clinton Affair».
Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί σε έξι μέρη, ωστόσο το δίκτυο μετέδωσε λίγα λεπτά από τη συνέντευξη της γυναίκας που βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ διεθνώς το 1998.
Στο ντοκιμαντέρ, λοιπόν, η Λεβίνσκι αποκαλύπτει αρχικά πώς βρέθηκε στο οβάλ γραφείο.
Η τότε 22χρονη Μόνικα που έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο προσκλήθηκε στο γραφείο από τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον, καθώς ήθελε να της δώσει ένα ξεχωριστό δώρο…μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του Φύλλα Χλόης του Ουώλτ Ουίτμαν.
«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: «Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας», λέει η Λεβίνσκι.
Η 45χρονη τόνισε πως εκείνη την βραδιά ο Κλίντον της είπε πως φαίνεται τόσο χαριτωμένη με το καπέλο της.
Αφού της έδωσε το αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουώλτ Ουίτμαν, οι δυο τους μετακόμισαν στην τουαλέτα.
«Και έτσι μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα. Εκείνος πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», υπενθυμίζει η Λεβίνσκι.
«Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ΟΚ».
Στη συνέχεια προσθέτει: «Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».
Η Λεβίσκι παραδέχτηκε πως κατάλαβε μετά από μήνες (και συγκεκριμένα όταν πήγε να το φορέσει την ημέρα των Ευχαριστιών) πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει ένα λεκέ στο μαύρο φόρεμά της κατά την διάρκεια του σεξ στην τουαλέτα του οβάλ γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου