Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Το δράμα του Πάγκαλου – Ο χωρισμός με την τρίτη του σύζυγο και τι έγινε στα δικαστήρια


Το δράμα του Πάγκαλου – Ο χωρισμός με την τρίτη του σύζυγο και τι έγινε στα δικαστήριαΣχεδόν εδώ και ένα χρόνο κρατάει η δικαστική διαμάχη του Θεόδωρου Πάγκαλουμε την τρίτη σύζυγό του, Χριστίνα Χριστοφάκη, αν και το θέμα έγινε ευρύτερα γνωστό πρόσφατα.
Όπως έγραψε η εφημερίδα Espresso, ο πολιτικός που έχει «στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, φαίνεται ότι δυσκολεύεται να κρατήσει και το… τρίτο στεφάνι με την κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού».

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τους 17χρονους διδύμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών, είδε τα σύννεφα να «χτυπάνε» τη σχέση του.
Ο 80χρονος πρώην υπουργός, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στις 16 Οκτωβρίου του 2017 προχώρησε σε αγωγή διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του, δημοσιογράφου και κόρης μεγαλοκατασκευαστή στην ανατολική Αττική, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018.
Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα, την Τρίτη απουσίαζαν και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί.
Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της, η Espresso επικοινώνησε με τη δικηγόρο, η οποία έχει αναλάβει την κατάθεση της επίμαχης αγωγής για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.
Η ματαίωση της αγωγής, πάντως, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους: είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους, είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους.
Άλλωστε με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου