Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ 2011 Η πορεία ξεκίνησε από τους αγανακτισμένους σαν χείμαρρος κινουμένη από παλμό, ωθουμένη από τα νέα μετρά της κυβέρνησηςΗ πορεία ξεκίνησε από τους αγανακτισμένους σαν χείμαρρος κινουμένη από παλμό, ωθουμένη από τα νέα μετρά της κυβέρνησης…
Στην πρώτη γραμμή διέκρινα τον Μάκη, δεν ξερώ τι δουλειά κάνει τόσα χρόνια συνδικαλιστή τον ξέρω….
Διπλά του η ξαδέλφι του η Μάρθα από τα 35 της συνταξιούχος γιατί λέει είχε κλίση 15ετια στον ευαγγελισμό με ανήλικο τέκνο...!!!
Μαζί της η φίλη της Στέλλα που 30 χρόνια τώρα έπαιρνε σύνταξη σαν άγαμη θυγατέρα…!!!!
Παραδίπλα ο Στάθης, η εθελουσία από τον ΟΤΕ του είχε αποφέρει 220.000 ευρώ, και τώρα αγωνιζόταν στο ψάρεμα..!!!!
Μαζί και ο Κώστας 46 χρονών πυροσβέστης, που έχει καταθέσει εδώ και ένα μηνά τα χαρτιά του για σύνταξη..!!! (((είχε προλάβει να κατοχυρώσει λέει))) και τώρα περιμένει ένα χοντρό εφάπαξ..!!!
Και από κοντά τα δυο αδέλφια,, ο Στέλιος που του είχε Βάλη το κόμμα τα 2 παιδιά του στο δημόσιο,, και ο γρήγορης που έπαιρνε τα έργα του δήμου υπερτιμολογημενα λόγω γνωριμιών..!!!
Πίσω στην δεύτερη σειρά ακολουθούσε ο Γιάννης,, πατέρας :εδώ και κάτι μήνες,,,, έκανε εξάσκηση του νέου νόμου περί αδείας και του πατερά στο δημόσιο,, αγκαλιά με τη γυναικά του τη μαρω που με τρεις γέννες είχε να πατιση 6 χρόνια στη δουλειά της..!!!
Και από κοντά ο Μιχάλης εργολάβος με συνεργείο 27 ανασφαλίστους αλλοδαπούς και 3 Έλληνες,,!!!
Στα δεξιά τους ο Λάκης φοιτητής ετών 34,, παρέα με τον Γιώργο,, γιατρό,, τον επονομαζόμενο και ταχυδρόμο από τα φακελάκια..!!!
Μαζί τους και ο Θόδωρος γιατρός του ΙΚΑ,, που στο ιδιωτικό του ιατρείο δεν έκοβε ποτέ αποδείξεις,, και μονίμως ψάρευε πελάτες από το ΙΚΑ,, με τον Κυριάκο της εφορίας που δεν είχε δει ποτέ παράβαση τα τελευταία 6-7 χρόνια..!!
Και φυσικά δεν έλειπε και ο Βασίλης λιμενικός πρώτος ταβλαδόρος στο τελώνιο..!!
Α!!! ναι και ο Σάκης που πίρε ((γιατί τα δικαιούταν λέει)) 20.000 ευρώ δώρο από την υπηρεσία για αγορά κατοικίας όπως εξάλλου όλοι η δημόσιοι υπαλιλοι
Να και ο Λάκης επιδοτούμενος χρόνια αγρότης,, που δεν ήξερε που είναι τα κτήματα του..!!!
Όλοι μαζί και με πολλούς άλλους σήκωσαν τα χέρια ψιλά και βροντοφώναξαν
Κάτω τα χέρια από τα λεφτά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου