Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΙΚΡΑ
Κολλητοί από τα παιδικά τους χρόνια και μαζί στο στρατό, όπου εκεί στης δύσκολες μέρες του στρατού υποσχεθήκανε ο ένας στον άλλο οτι όποιος παντρευτεί πρώτος θα τον στεφανώσει ο άλλος.
Τα χρόνια περάσανε και οι δυο φίλοι σταθερά, παντού και πάντα μαζί.

Στα 35 τους χρόνια πλέον, ο ένα από τους δυο «δάγκωσε την λαμαρίνα» και πίρε την μεγάλη απόφαση να παντρευτεί την κοπέλα του.
Και φυσικά ούτε λόγος για κουμπάρο μιας και αυτά ήταν μιλημένα, και έτσι έγινε!
Όλα πηγαίνανε καλά ώσπου η κουμπάρα άρχισε να παίρνει τηλέφωνο πιο ταχτικά πλέον τον καλοδιατηρημένο φίλο και κουμπάρο που πλέον πλησίαζε τα 40 και να τον καλή στο σπίτι για καφέ…
Η κυρία, που είχε μπει πλέον ο διάολος μέσα της, γύρισε την πλάκα και έφτασε σε σημείο να του την «πέσει» από μόνη της και στα ίσια να του κάνει ανήθικη πρόταση.
Την τελευταία φορά που τον κάλεσε στο σπίτι της σε ένα προάστιο της Κομοτηνής, φόρεσε κάτι πολύ προκλητικό και του άνοιξε την πόρτα!!!
Μόλις ο κουμπάρος κατάλαβε που το πήγαινε το πράγμα η κουμπάρα αποφάσισε να κάνει μεταβολή και να φύγει.
Η υπόθεση δεν θα γινότανε γνωστή στο χωριό, αν η ξαναμμένη κουμπάρα δεν πεταγότανε όπως ήταν ντυμένη «σχεδόν γυμνή» στο δρόμο για να τον βρίσει.
Η αναστάτωση της ήταν τόσο μεγάλη που δεν σκέφτηκε να ρίξει κάτι επάνω της.
Δυστυχώς οι γείτονες είδαν το περιστατικό κάποιος από αυτούς τα «σφύριξε» όλα στον άντρα της. Πήγε λοιπόν ο καλός φίλος στον κουμπάρο να του ζήτηση εξηγήσεις και τότε αναγκάστηκε ο φίλος και κουμπάρος να του πει όλη την αλήθεια για την γυναίκα του και πόσο καιρό τον πολιορκούσε.
Όσο και αν προσπάθησε η κουμπάρα να δικαιολογηθεί δεν τα κατάφερε να πείσει τον σύζυγο. Σε λίγες μέρες μάζεψε τα μπουκαλάκια της και ξανά στο πατρικό της.
Οι δυο καλή φίλοι απολαμβάνουν και πάλη την ελευθερία τους, διασκεδάζοντας με διάφορες κυρίες αλλά για παντρειά πλέον ούτε κουβέντα.       
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου