Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Ωδή στην... κλαρινογκόμενα! Έχει καρφωμένο στον εγκέφαλό της ένα π@ος που αποδυναμώνει οποιαδήποτε άλλη λειτουργία!!!Σίγουρα τις έχετε δει αλλά δεν ξέρατε ότι πλέον αποτελούν μια τεράστια κοινότητα η οποία σατυρίζεται έντονα στα social media...

«Κλαρινογκόμενες»: Ο παρδαλός αυτός γυναικείος πληθυσμός που άγεται και φέρεται από τα @@ δια των αντρών, έχει καρφωμένο στον εγκέφαλό του ένα πέος που αποδυναμώνει οποιαδήποτε άλλη λειτουργία, μασκαρεύεται όλο το χρόνο με φτηνιάρικο ρουχισμό, πασαλείβεται με φτηνιάρικα καλλυντικά , ενώ επιδίδεται και σε φτηνιάρικες συμπεριφορές.
Αρέσκεται δε στο να λαμβάνει εξίσου φτηνιάρικα κοπλιμέντα από αγράμματους σαλιάρηδες και ερεθίζεται με την αύξηση των Like στο προφίλ στο Facebook. Κατά τις βραδυνές της εξόδους, η κλαρινογκόμενα, επιδίδεται σε τσιφτετελοκουνήματα, πίνει ότι την κεράσουν για να προκαλέσει τους λίγουρες του μαγαζιού και να λάβει ψευτοεπιβεβαίωση, μόνο και μόνο για να νομίζει ότι εκδικήθηκε τον πρώην της που την έχει χεσμένη και γλύφεται σε μια άλλη του είδους της.
Συχνά δε, τσουρομαδιέται με τις πρώην και τις επόμενες του κελέπουρα της, ενώ μαλλιοτραβιέται και ξεκατινιάζεται για το μόνο λόγο που μπορεί να διανοηθεί ο ημιτελής εγκέφαλός της : Για γκόμενους. Ζεί , αναπνέει, βάζει τρέσες και ψεύτικα νύχια μόνο για πάρτη τους. Το λεξιλόγιο της είναι ιδιαιτέρως περιορισμένο και οι δυνατότητές της συνήθως περιορίζονται στο πήδημα, το μαγείρεμα και κάποιες κινήσεις υπακοής στο αντρικό πρόσταγμα (περίπου όπως αντιδρά κι ένας σκύλος). Μεγάλο της ατού : Η Σούζα όταν το διατάξει ο άντρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου