Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 6/1/2019


Η σημερινή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα φέρει ανακατατάξεις, αναγκαστικές αποφάσεις, ρήξεις, προβληματισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις και ψυχολογικές μεταπτώσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
ΓενικάΑγαπητέ Κριέ, η σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, συνοδεύεται από Μερική Ηλιακή Έκλειψη, αρκετά καθοριστική και σημαντική για σένα! Έρχονται κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις ιδιαίτερα για ζητήματα επαγγελματικά. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος, απέναντι στις προκλήσεις της ημέρας και να μην εκτίθεσαι με νεύρα, επιθετικότητα και ξεσπάσματα. Ήρθε η ώρα να βάλεις γερές βάσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Εντέλει θα διαπιστώσεις ότι και οι Εκλείψεις μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση μεγάλων στόχων ζωής, αυτό ακριβώς θα γίνει με εσένα!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα, τρίζουν τα θεμέλια της αισθηματικής σου ζωής, λόγω κάποιων μοιραίων γεγονότων. Ότι κι αν συμβεί, να θυμάσαι ότι τα νεύρα και ο παρορμητισμός, δεν είναι λύσεις, αλλά επιπλέον εμπόδια! Αν φερθείς ψύχραιμα, θα έχεις μόνο ερωτικό όφελος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟικονομικά σήμερα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα αλλαγές, ωστόσο επαγγελματικά είναι ο τομέας που οφείλεις να προσέξεις! Αν δεν δείξεις άμεσα το σοβαρό και υπεύθυνο πρόσωπο σου, θα υπάρξουν απώλειες και μεγάλα προβλήματα!
ΤΑΥΡΟΣ
ΓενικάΣήμερα Ταύρε, θα αλλάξει μοιραία η οπτική σου, όσον αφορά θέματα κοινωνικής ζωής, μετακινήσεων, σπουδών και σχέσεων από απόσταση. Θα αναγκαστείς να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής και ίσως μειωθεί η αισιοδοξία σου, με την σημερινή Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω. Κάποιες αποφάσεις θα παρθούν σχετικά με ένα μήνυμα που θα λάβεις ή μία είδηση που αφορά την σχέση σου, σχετικά με συγγενείς εξ αγχιστείας ή που βρίσκονται μακριά. Η βοήθεια του Ποσειδώνα ωστόσο, σε βοηθά να μην χάνεις το όνειρο και την ελπίδα για μία καλύτερη ζωή
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠροσοχή χρειάζονται οι επικοινωνίες στα ερωτικά σου και ιδιαίτερα λόγω της παρορμητικότητας και του αυθορμητισμού σου. Ευτυχώς οι προσδοκίες σου είναι προσγειωμένες και θα αποφύγεις τα λάθη έγκαιρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, καλό θα ήταν να αποφύγεις σήμερα συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Οικονομικά, πιθανόν να κάνεις παραπάνω έξοδα από όσο θα έπρεπε!
ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓενικάΗ σημερινή Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, θα σε μπερδέψει αρκετά Δίδυμε. Η εσωτερική αναστάτωση θα είναι αρκετή και ίσως κάποιες αποκαλύψεις σε απογοητεύσουν. Αναμένονται γεγονότα και καταστάσεις, που θα σε αναγκάσουν να πάρεις κάποιες αποφάσεις προσωπικής μεταμόρφωσης. Πιθανόν να νιώσεις προδομένος από κάποιους και κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου! Βρες λύσεις, χωρίς επιθετικότητα, η οποία πιθανόν να έχει επιπτώσεις και στην δική σου ψυχολογία!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠροβλήματα θα υπάρξουν στην ερωτική ζωή, αφού θα δεις σήμερα κάποιες επιθυμίες σου να ναυαγούν, γεγονός που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τακτική για να πετύχεις αυτό που θες! Αν είσαι σε σχέση, ζήλιες και κτητικότητα, θα φέρουν ρήξεις, γι’αυτό καλύτερα μείνε συγκρατημένος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως κάποιες αποκαλύψεις θα σε ευνοήσουν! Οικονομικά θα υπάρχουν κάποιες αναποδιές, ιδίως όσον αφορά χρέη και εκκρεμότητες!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓενικάΗ πρώτη Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται σήμερα Καρκίνε, στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Αιγόκερω! Σου εφιστά την προσοχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που οφείλεις να τα διαχειριστείς με ηρεμία, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα! Αν δεν προσέξεις συμπεριφορά και αντιδράσεις, θα κλείσουν κύκλοι, θα υπάρχουν απώλειες και αρκετές ρήξεις, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αναγκαίες αποφάσεις. Το κλίμα σήμερα είναι αρκετά έντονο και θα έρθεις πολλές φορές σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό μείνε συγκρατημένος και ήρεμος και όλα θα πάνε καλά!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΡήξεις και απώλειες θα έχει και η συντροφική ζωή, αν δεν προσέξεις τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, προστάτεψε την σχέση σου από εντάσεις και αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες σχέσεις και γνωριμίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟικονομικά δεν θα έχεις πολλές μεταβολές. Ωστόσο τα επαγγελματικά σου, πλήττονται, κυρίως όσον αφορά συνεργάτες και συναδέλφους. Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμα τα πνεύματα, γιατί θα βγεις εσύ χαμένος.
ΛΕΩΝ
ΓενικάΜε μία Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Ηλιακή Έκλειψη, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σου, αγαπητέ Λέοντα. Οι υποχρεώσεις πιθανόν να σε πιέσουν περισσότερο από ποτέ και ταυτόχρονα θα αναγκαστείς να τρέξεις και για τρίτους. Ίσως νιώσεις εξαντλημένος και επιβαρυμένος ψυχολογικά, από άγχος και στρες. Βρες χρόνο να ξεκουράζεσαι και μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο πρέπει! Άλλωστε μην ξεχνάς, ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΨυχρότητα και στασιμότητα φέρνει η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου και ίσως αυτό σε απογοητεύσει προσωρινά. Μην προσπαθείς να «βγάλεις» συναίσθημα με το ζόρι, απλά για να επιβεβαιωθείς! Η αυριανή μέρα θα κατευνάσει τα πνεύματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα, τα επαγγελματικά προβλήματα θα είναι αρκετά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχήσει, αφού μέσα στην σύγχυση, θα καταφέρνεις να βρίσκεις λύσεις και να ξεπερνάς τα εμπόδια! Οικονομικά, ο προγραμματισμός είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου!Τ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓενικάΑγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Μερική Ηλιακή Έκλειψη, στον Καρκίνο θα αποφασίσεις να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις! Αν εκμεταλλευτείς μάλιστα, αυτήν την φάση της Σελήνης, μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά για σένα! Απέφυγε επιφανειακές απολαύσεις, υπερβολές σε διασκεδάσεις και πολυτελή τρόπο ζωής και αναζήτησε την ουσία! Επιδίωξε να έχεις σωστή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή κι όχι απλά μια προσωρινή καλή φήμη! Θέματα με παιδιά σε απασχολούν τώρα, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα λυθούν!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΟ έρωτας σήμερα απαιτεί λογική και σύνεση, διαφορετικά η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα. Μην φλερτάρεις και παίζεις χωρίς όρια, ιδίως αν είσαι ήδη σε σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΑπέφυγε οπωσδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα και κυρίως μην εμπλακείς με τυχερά παιχνίδια! Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν σήμερα πολλές εξελίξεις ή μεταβολές. Ωστόσο δεν είναι καλή μέρα, για νέα ξεκινήματα ή νέες συμφωνίες!Ε
ΖΥΓΟΣ
ΓενικάΦίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα θέλει πολλή προσοχή, ιδίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και σημαντικές συνεργασίες. Με την Ηλιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, καλείσαι τώρα να λύσεις ότι πρόβλημα, είχες αφήσει στο παρελθόν άλυτο! Καταστάσεις και γεγονότα, επιστρέφουν τώρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσεις, κλείνοντας κύκλους και παίρνοντας αποφάσεις. Ψυχολογικά νιώθεις αρκετά πιεσμένος και κάποια θέματα οικογενειακά ή που έχουν να κάνουν με ακίνητα, είναι και αυτά που θα σε φέρουν σε αυτό το σημείο.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠαρασύρεσαι σε παλαιούς έρωτες και αποζητάς επανασύνδεση. Δυστυχώς σήμερα είναι η πιο ακατάλληλη μέρα για ερωτική επανένωση ή επαναφορά συντρόφου. Πρόσεξε μην πληγωθείς! Άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΑρκετές οι δυσκολίες και οι πιέσεις στα επαγγελματικά σου, αφού κάποια παρελθοντικά σου λάθη, τώρα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Έρχονται μη προγραμματισμένα έξοδα, που αφορούν σπίτι και οικογένεια!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓενικάΗ σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, θα σε προβληματίσει μέσα από επαφές και συζητήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να αποφύγεις τις λεκτικές ρήξεις, τις παρεξηγήσεις και τις αναποδιές σε επικοινωνίες που θα προκύψουν τώρα. Κάποια κουτσομπολιά αποκαλύπτονται και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο σε σένα. Οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, ίσως γίνουν λίγο πιο έντονες. Ωστόσο, όλα αυτά είναι περαστικά, αφού με την θετική του Ποσειδώνα, θα καταφέρεις εύκολα, να τα ξεπεράσεις! Μείνε ψύχραιμος και όλα θα πάνε καλά!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑρκετά θετικά τα ερωτικά σου σήμερα, ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες αναπάντεχες μεταβολές. Προσοχή μόνο χρειάζεται, στις ερωτικές σου επικοινωνίες, ιδίως όσον αφορά καυγάδες και παρεξηγήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΚαλό θα ήταν σήμερα να μη προχωρήσεις σε επαγγελματικές και οικονομικές αποφάσεις ή συμφωνίες. Κάνε υπομονή, εωσότου περάσει η επιρροή της Έκλειψης!:
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓενικάΗ πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Αιγόκερω και είναι αναμενόμενο ότι θα σου φέρει προσωρινά αρκετή ανασφάλεια αγαπητέ μου Τοξότη! Οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να επιδιώξεις σταθερότητα, χωρίς νεύρα, κτητικότητα, καταπίεση, πείσμα και απαιτήσεις! Η αβεβαιότητα των ημερών, μπορεί να αποσυντονίζει, αλλά σκέψου ότι είναι προσωρινό! Διαχειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου, περιορίζοντας τα άσκοπα έξοδα, δίνοντας όμως προσοχή και σε αγορές.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα πιθανόν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις ορισμένες δυσκολίες στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, θα πρέπει να εργασθείς και να προσπαθήσεις περισσότερο σήμερα! Οικονομικά, θα διαπιστώσεις πως τα έξοδα, είναι δυστυχώς παραπάνω από τα έσοδα σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓενικάΝέα Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο σου φίλε Αιγόκερε, αυτή τη φορά όμως μαζί με Ηλιακή Έκλειψη! Αναγκάζεσαι να κλείσεις αρκετούς κύκλους, ανοίγοντας νέους, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω! Γεγονότα και καταστάσεις θα προκύψουν, καθοριστικά για σένα και θα σε οδηγήσουν σε καταλυτικές αποφάσεις! Μην αρνηθείς σήμερα και γενικά αυτήν την περίοδο, να έρθεις μέχρι και σε ρήξη και να λήξεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις που ήταν ομολογουμένως τοξικές για σένα, αν θες όντως να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι πιέσεις!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠροσοχή αν είσαι δεσμευμένος, σε ρήξεις και καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικά για σένα αποτελέσματα! Για τους ελεύθερους, δεν ενδείκνυται η μέρα για νέα ξεκινήματα ερωτικά ή νέες γνωριμίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά και οικονομικά θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα, πιέσεις, ακόμα και απώλειες. Μην προκαλείς και κράτησε την ψυχραιμία σου ή την τάση σου για έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓενικάΗ σημερινή ημέρα θα σε βρει μάλλον πεσμένο ψυχολογικά Υδροχόε, θυμήσου όμως ότι αυτή η τάση δεν θα κρατήσει για πολύ! Η Νέα Σελήνη και η ταυτόχρονη Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, σε κάνουν προσωρινά να κλείνεσαι στο καβούκι σου αναζητώντας λύσεις για παρελθοντικά ζητήματα αλλά και για επαγγελματικές υποθέσεις! Επιπλέον κάποιοι μυστικοί σου στόχοι ή δράσεις, σε προβληματίζουν μετά από αποκαλύψεις. Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις τώρα και να μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά! Άκου την λογική σου και όχι την διαίσθηση σου, αυτήν την περίοδο και έτσι θα ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΚάποιες απογοητεύσεις ίσως προκύψουν στα αισθηματικά σου, λόγω δικών σου ψευδαισθήσεων. Αν είσαι μπλεγμένος σε κρυφό έρωτα, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που σε εκθέτουν, γι’αυτό προσοχή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, θα βγει στο φως ένα λάθος σου και αυτό μπορεί να σε ταράξει ή να σε βάλει σε μπελάδες! Συνειδητοποιείς κάποια οικονομικά σου λάθη και τώρα μπαίνεις στην διαδικασία διευθέτησης αυτών!
ΙΧΘΥΣ
ΓενικάΑν καταφέρεις αγαπητέ Ιχθύ και κρατήσεις γερά τα πόδια σου στη γη, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς αυτήν την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και τις αρνητικές καταστάσεις που ίσως προκαλέσει, ώστε να λειτουργήσει υπέρ σου! Καταρχάς, οφείλεις να κάνεις κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε φιλίες, ακόμα κι αν αυτό αρχικά σε πληγώσει. Βγάζοντας όμως από την ζωή σου τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι για το καλό σου! Δεύτερον, κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν τώρα στην εκπλήρωση ενός ονείρου σου, θα σου βάλουν μυαλό και θα σε ωριμάσουν, προκειμένου να αλλάξεις τακτική!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΔεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή, αλλά ούτε και μεγάλες μεταβολές. Ωστόσο νέες σχέσεις και γνωριμίες, δεν ενδείκνυνται τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτο επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπάθησε να μην προκαλέσεις με την εκρηκτική και εκκεντρική σου συμπεριφορά, για να αποφύγεις τις κόντρες με το περιβάλλον σου! Οικονομικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, ωστόσο απέφυγε συμφωνίες και υπογραφές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου