Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Θανάσης Παπαχριστόπουλος: «Δεν θα συνεργήσω να πέσει η κυβέρνηση»


Θανάσης Παπαχριστόπουλος: «Δεν θα συνεργήσω να πέσει η κυβέρνηση»Την πρόθεσή του να μη δώσει θετική ψήφο σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος σε δηλώσεις του στην ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην ΕΡΤ1, διευκρινίζοντας ότι ποτέ δεν μίλησε με αστερίσκους αλλά πάντα με τον πιο επίσημο τρόπο έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση αυτή.
«Δεν θα συνεργήσω να πέσει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι δεν υπήρξε μυστικό ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, παραδεχόμενος ωστόσο ότι είχε συνάντηση μαζί του, ενώ επανέλαβε ότι θα παραδώσει την έδρα του αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ερωτηθείς εάν του ζητηθεί από τον κ. Καμμένο την Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. να παραδώσει την έδρα του, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του ζητηθεί και πως θα συνεχίσει ο κ. Καμμένος να στηρίζει την κυβέρνηση, προσθέτοντας πως ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει βάλει πλάτη σε πολλά κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα της χώρας.
«Δεν πρόκειται να ρίξω νερό στον μύλο της διαπλοκής» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σημειώνοντας ότι δεν θα δώσει ποτέ την ψήφο του σε πρόταση δυσπιστίας.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε επίσης ότι αναμένονται τεκτονικές εξελίξεις στο θέμα της Novartis.
Αυτή την κυβέρνηση δεν τη ρίχνω ποτέ. Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης αν ζητηθεί, ξεκαθάρισε, μιλώντας στο Πρώτο πρόγραμμα και στη Φωνή της Ελλαδας και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Η λέξη αποστασία είναι βάρβαρη και δεν με αφορά, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου