Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Καρατζαφέρης- Δ. Καμμένος- Μπαλτάκος σε νέο «πατριωτικό» μέτωπο


Νέο σχήμα με... ακροδεξιό άρωμα

Μια συμπόρευση που έχει βέβαια συζητηθεί εδώ και καιρό, αλλά ανακοινώνεται και επισήμως, θα έχουμε μάλλον στις επόμενες εκλογές, με ένα σχήμα, όπου θα συνασπιστούν διάφορες συνιστώσες της ακροδεξιάς στη χώρα.

Το αποκάλυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΙ λέγοντας χαρακτηριστικά:  «ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος έχουν ταχθεί μαζί μας, συμπλέουμε. Συμπλέουμε μαζί. Θα πάμε παρέα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ελπίζω το σχήμα να γίνει ευρύτερο. Είναι σίγουρο πως υπάρχουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας στο νέο σχήμα».
Ως προς το πολιτικό στίγμα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε πως “θα πάμε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μέσα πάντα στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου όπως ήμασταν και τα προηγούμενα χρόνια».
Ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση τόνισε ότι : «Αργά παραιτήθηκε . Έπρεπε να το κάνει τον Ιούνιο οπότε θα είχε αξία και η πράξη του και ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε το χρόνο να προετοιμάσει και να βρει τους έξι πρόθυμους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου