Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΚΑΪ «έδωσε» Μανιαδάκη – Τα εισοδήματα του δεν προέκυπταν από τις δηλώσεις του (βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ «έδωσε» Μανιαδάκη – Τα εισοδήματα του δεν προέκυπταν από τις δηλώσεις του (βίντεο)Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Μανιαδάκη στο ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ πολλών που είπε, ανέφερε ότι όσον αφορά τα οικονομικά του είναι σε όλα συνεπής και εντάξει.
Τελικά, με αφορμή την αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς στο (άδειο) σπίτι του, ο Τάσος Τέλλογλου μετέδωσε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη,
στο οποίο επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Documento για τις οικονομικές ατασθαλίες που είχαν προκύψει στα φορολογικά του κ. Μανιαδάκη.
Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τέλλογλου αναφέρθηκε στην «απόκλιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μεταξύ των εισοδημάτων του Ν. Μανιαδάκη και των ποσών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς» που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο το 2017 στο σπίτι του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα, ενώ η Σία Κοσιώνη απλά ανέφερε ως διαπίστωση ότι «είχε λοιπόν ένα φορολογικό θέμα», αφήνοντας για λίγο ακόμα τον ανταποκριτή του καναλιού πριν τερματίσει τη σύνδεση.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου