Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Χανιά: Πέθανε ο Κάρολος Καμπελόπουλος – Οι διάσημες γυναίκες που πέρασαν από τα χέρια του!


Χανιά: Πέθανε ο Κάρολος Καμπελόπουλος – Οι διάσημες γυναίκες που πέρασαν από τα χέρια του! | Newsit.gr
Η τραγική είδηση του θανάτου ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου στα Χανιά, σπορπίζει θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο σπουδαίος και πολυπράγμων καλλιτέχνης Κάρολος Καμπελόπουλος, εμπνευστής και του ομώνυμου “Μοναστηριού”
στην οδό Νταλιάνη στα Χανιά, άφησε το βράδυ της Πέμπτης την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χανίων που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, σε ηλικία 86 ετών.
Ο κορυφαίος κομμωτής που από τα χέρια του πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος, τα τελευταία χρόνια της ζωής του εγκαταστάθηκε στα Χανιά, δένοντας ισχυρούς τοπικούς δεσμούς. Από τα χέρια του πέρασαν μεταξύ άλλων η Μαρία Κάλλας, η Σοφία Λόρεν, ο Μάρλον Μπράντο, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Κατρίν Ντενέβ, η Τζουλιέτα Μασίνα, ο Βισκόντι, η Μελίνα Μερκούρη και εκατοντάδες επώνυμοι της εποχής που δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε.
Εβγαινε παρέα με τον Γκάρι Κούπερ, ταξίδευε σ’ όλον τον κόσμο, χτένιζε τη γυναίκα τού Πικάσο, κούρευε τον Λακάν και άκουγε τον Σαρτρ εκείνες τις περιβόητες μέρες του Μάη του ’68, με την πόλη παραδομένη στα οδοφράγματα και τις φωτιές για τη διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων της καθημερινότητάς μας.
Η κηδεία του αγαπητού συμπολίτη μας θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 13:00 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας, με τη σωρό του να βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12. Η ταφή του θα γίνει στο νεκτροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου