Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΣΟ

PreviousNext


Τον κύκλο των παρουσιάσεων υποψηφίων εγκαινίασε δυναμικά την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Κώστα Κατσιμίγα. Σε μια μαζική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στo Galaxy Airotel, στην Καβάλα,
ο κ. Κατσιμίγας ανακοίνωσε τους πρώτους 10 υποψήφιους για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας & Θάσου. Πρόκειται για εξαιρετικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, τα οποία είναι γνωστά για την προσφορά τους και για τη βούλησή τους να υπηρετήσουν τον τόπο τους.
Συγκεκριμένα, οι πρώτοι 10 υποψήφιοι με την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία είναι: 

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΠΕ Καβάλας


  1. Χαράλαμπος Ευσταθιάδης – Υπάλληλος ΕΛΤΑ, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.
  2. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Καζαντζίδης - Οικονομολόγος, στέλεχος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων – Δ.Ο.Υ. Καβάλας και ερασιτέχνης σκιτσογράφος.
  3. Βασίλειος Καλπάκης - Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός, υποψήφιος διδάκτωρ ΑΠΘ, μελετητής δημοσίων έργων.
  4. Σωτηρία Κουτσούκη - Νοσηλεύτρια, στέλεχος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών ΕΣΥ Ν.Καβάλας και μέλος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας.
  5. Δημήτρης Λυμπεράκης - Φιλόλογος ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογία πληροφοριών. Διδάσκει στο 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας.
  6. Παναγιώτης Νεστορίδης - Δημοσιογράφος, υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα στην εφημερίδα «Έθνος». Πρώην Πρόεδρος στη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ). πρώην Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και Γενικός Γραμματέας στο Βαλκανικό Κέντρο Τύπου.
  7. Μελπομένη (Μελίνα) Παναγιώτου - Πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού από το ΕΑΠ.
  8. Νίκος Τσουμπάκης - Τεχνολόγος ΓεωπονίαςΠροϊστάμενος του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Καβάλας, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Καβάλας, επί σειρά ετών Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Ελλάδας.
  9. Ζωή Χωματά, Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων, συνεργάτης Τεχνικής Εταιρείας.

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Θάσου


  1. Φιλίππη Πιτσιλαδή-Γιαννοπούλου - Αρχιτέκτων Μηχανικός

Μπορείτε να βρείτε τα βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων στην ενότητα με τους «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου