Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Όλη η σκοπιανή ελίτ παρούσα στη δεξίωση για την 25η Μαρτίου στα Σκόπια


Όλη η σκοπιανή ελίτ παρούσα στη δεξίωση για την 25η Μαρτίου στα ΣκόπιαΟ πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, καθώς και αρκετοί ακόμη υπουργοί της χώρας παρέστησαν την Παρασκευή 22 Μαρτίου στη δεξίωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας (Ελληνική Πρεσβεία) στα Σκόπια.
Οικοδεσπότης των προσκεκλημένων, Σκοπιανών και Ελλήνων, ήταν ο Έλληνας Πρέσβης, Δημήτρης Γιαννακάκης.
Στη δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σκοπίων, παρέστησε επίσης ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Μάρκος Μπόλαρης.
Ο κ. Μπουτάρης βρέθηκε στα Σκόπια ως συμπροεδρεύων στη δεύτερη συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας- Βόρειας Μακεδονίας για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.
Όπως σας έχουμε ήδη μεταδώσει, οι Σκοπιανοί αφαιρούν από τα βιβλία τους όλες τις αναφορές σφερετισμού και διαστρέβλωσης της ελληνικής ιστορίας.
Οι κ.κ. Ζάεφ και Μπόλαρης είχαν σύντομη συνομιλία, στη διάρκεια της δεξίωσης.
Στη δεξίωση του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας παρέστησαν ακόμη πρέσβεις ξένων χωρών στα Σκόπια, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Μακεδονίας και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου