Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Αρχική Ο συνδυασμός μας Περιφερειακή Ενότητα ΡοδόπηςΤαχήρ Ταχήρ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΤΑΧΗΡ ΤΑΧΗΡ

Γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στην πόλη της Κομοτηνής.
Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευσή του στο Μειονοτικό Σχολείο «Οσμανιέ» και την δευτεροβάθμια στο 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και στο 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής.

Κατόπιν φοίτησε στη Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας. 
Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά, με την πρακτική άσκησή του στην τεχνική εταιρία ΕΜΠΛΕΚΤΟΝ Α.Ε. και στη συνέχεια με τη συμμετοχή του στην οικογενειακή επιχείρηση, τεχνικό πολυκατάστημα ΦΑΪΚ Ι.Κ.Ε. ως υπεύθυνος πωλήσεων.
Μετέπειτα ίδρυσε την τεχνική εταιρία ERGOTEAM O.E. στα τέλη του 2018, στην οποία μαζί με τον συνέταιρό του ασκούν το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού. 
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, συμμετέχοντας σε τμήματα ποδοσφαίρου και αργότερα στίβου, όπου διακρίθηκε επανειλημμένως.
Παράλληλα από την ηλικία των 6 ετών συμμετείχε στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, έχοντας πάντα ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και της συμμετοχής στα κοινά. 
Σήμερα είναι αρραβωνιασμένος με την Μπαλτζή Μπερνά, ειδικευόμενη Χειρούργο Γυναικολόγο, με την οποία θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου