Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑρχικήΟ συνδυασμός μαςΠεριφερειακή Ενότητα ΡοδόπηςΘεόδωρος Νικολαΐδης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Γεννήθηκε το 1964 στην πόλη της Κομοτηνής. Το επίθετό του χαρακτηρίζει την ποντιακή του καταγωγή, από τον οικισμό των Υφαντών. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Σαρμπίνου και έχουν μια κόρη, τη Μαρία.

Εργάζεται ως δάσκαλος εδώ και 31 χρόνια. Υπηρέτησε σε διάφορες σχολικές μονάδες της περιοχής, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα σε σχολεία της μειονοτικής εκπαίδευσης στα Πομακοχώρια του Ν.Ροδόπης, και συνεχίζοντας  σε εκπαιδευτικές μονάδες της Ομογένειας  όπως:
  • Το Ελληνικό Σχολείο της Τασμανίας στην Αυστραλία,
  • Το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία,
  • Το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Την Αχιλλοπούλειο Σχολή Καΐρου στην Αίγυπτο.
Τα τελευταία χρόνια είναι Διευθυντής στο 9ο  Δημοτικό Σχολείο της Κομοτηνής.
Αφουγκράζεται καθημερινά τις ανησυχίες παιδιών, γονέων και συναδέλφων και γι’ αυτές αγωνίζεται με απώτερο στόχο ένα αρμονικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον ισονομίας και συνεργασίας.
Πιστεύει ακράδαντα πως το Σχολείο οφείλει να μεταφέρει αξίες όπως η ηθική, η ανοχή στη διαφορετικότητα, η προσαρμοστικότητα, η δικαιοσύνη και η ενσυναίσθηση. Να καλλιεργεί δεξιότητες, χαρακτήρα και ήθος για ατομική και επαγγελματική εξέλιξη.
«Ας αναλογιστεί ο καθένας την ευθύνη του απέναντι στα παιδιά. Αξίζει να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν σε μια σύγχρονη κοινωνία με αποτελεσματικές δομές μακριά από παρωχημένες τακτικές», υποστηρίζει, και αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγει συνειδητά να συμπορευτεί με τον Κώστα Κατσιμίγα που μέσα από το δικό του όραμα και τη δική του στοχευμένη πολιτική ματιά, ευελπιστεί να προσφέρει στον τόπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου