Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑρχικήΟ συνδυασμός μαςΠεριφερειακή Ενότητα ΡοδόπηςΚυριακίτσα (Κική) Παιδαράκη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΤΣΑ (ΚΙΚΗ) ΠΑΙΔΑΡΑΚΗ

Γεννήθηκε το 1972, μεγάλωσε στην Πόρπη του νομού Ροδόπης και ζει στην Κομοτηνή.
Είναι εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - καθηγήτρια φιλόλογος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ και συγκεκριμένα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Υπηρετεί στο 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής, με οργανική θέση από το 2004. 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με θέμα: «Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση της ποιότητας της διδασκαλίας», καθώς επίσης πιστοποίησης στη χρήση υπολογιστών επιπέδου Β2 και πτυχίων ξένων γλωσσών.
Στη διάρκεια της εκπαιδευτικής της θητείας και σε συνεργασία με συναδέλφους της, ανέλαβαν και υλοποίησαν με επιτυχία πλήθος προγραμμάτων σχετικά με την τοπική ιστορία, τη διαπολιτισμικότητα, τη βία, το θέατρο και τη ρητορική στην εκπαίδευση. Στόχος τους πάντα ήταν η καλύτερη δυνατή υποστήριξη των μαθητών τους, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά, η κοινωνικοποίησή τους και η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.
Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Σταμάτη Κιουτσούκη και μητέρα 2 παιδιών, μίας κόρης, φοιτήτριας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ, και ενός γιου, μαθητή της Α’ τάξης του Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου