Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

«Η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ εφαρμόζουν τη συνταγή ‘’φωνάζει ο κλέφτης’’»Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, την ώρα που έρχονται στο φως στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis, κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, οι οποίες απαντούν και στα fake news περί «αδειάσματος» του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.
«Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής ‘’φωνάζει ο κλέφτης’’», σχολιάζουν κύκλοι του Μαξίμου και συμπληρώνουν:
«Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν ‘’ειδήσεις’’ για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη.
Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν ‘’άδειασμα‘’ του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news.
Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς».
«Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους», καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου