Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Νέα επίθεση Λοβέρδου σε ΣΥΡΙΖΑ και Δικαιοσύνη – Εμμένει στα περί σκευωρίας


Αναμενόμενα επιθετικός εμφανίσθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, στον ANT1, όπου επανέλαβε ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια υπόθεση «στημένη» από την κυβέρνηση με εμπλοκή δικαστικών.

Ο πρώην υπουργός Υγείας δήλωσε, δε, βέβαιος ότι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν θα καταρρεύσουν. Επιπλέον, τόνισε πως θα ψηφίσει πρώτος την άρση της ασυλίας του και διευκρίνισε πως δεν είχε δεχθεί ποτέ τον Κωνσταντίνο Φρουζή στο γραφείο του.
Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι όλες οι διαδικασίες για τη τιμολόγηση φαρμάκων, στη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Υγείας, έγιναν απολύτως νόμιμα, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ερωτηθείς σχετικά με τις ενδείξεις για παθητική δωροδοκία, ξεκαθάρισε πως το πρόσωπο που είπε ότι τον δωροδοκούσε, του ήταν άγνωστο. «Είναι ψέματα ότι ερχόταν ο κ. Φρουζήςστο γραφείο μου. Δεν είχε έρθει ποτέ!», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως δεν έχει βρεθεί τίποτα εις βάρος του, λέγοντας «με έχουν ψάξει 2,5 χρόνια και δεν έχουν βρει το παραμικρό».
«Συντηρείται μία συζήτηση βασισμένη σε μπούρδες και συκοφαντίες», πρόσθεσε σ’ έντονο ύφος και συμπλήρωσε «Έχω κάνει τρεις μηνύσεις στους ψευδομάρτυρες και θα κάνω κι άλλες», συμπλήρωσε.
Μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την υπόθεση πολιτική σκευωρία με οικονομική συναλλαγή!
Τέλος, εξαπολύοντας πυρά κατά του Μαξίμου, ισχυρίσθηκε ότι «είναι στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση, με εμπλοκή δικαστικών», ενώ καταλόγισε σκοπιμότητα εν όψει εκλογών.
Την ίδια ώρα, η Ένωση Εισαγγελέων καταγγέλλει τις επιθέσεις που δέχεται η ελληνική Δικαιοσύνη από τα πολιτικά πρόσωπα και τα κόμματα που κάνουν λόγο για σκευωρία σε ό,τι αφορά στο σκάνδαλο Novartis και τονίζει πως, όσοι χαρακτηρίζουν επίορκους τους εισαγγελικούς λειτουργούς, διαπράττουν το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου