Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Πιο σαφής από ποτέ ο Αθανασίου: Η μίζα είναι στα… καθήκοντα του υπουργού (video)

Δείτε το ρε παιδιά τι λέει ο άνθρωπος που διετέλεσε αρεοπαγίτης και υπουργός δικαιοσύνης της ΝΔ!!! Θα τρελαθούμε τελείως σ αυτόν τον τόπο? 

Κάτι μάθαμε και σήμερα...

Above post
Μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου περί παραγραφής αδικημάτων από την επόμενη Βουλή, ήταν η σειρά του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου να προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα, τονίζοντας ότι «η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού».

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ, ο κ. Αθανασίου  κλήθηκε να απαντήσει αν η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού ή επ’ ευκαιρία των καθηκόντων.
Ο «γαλάζιος» βουλευτής αρχικά απέφυγε να δώσει απάντηση, σημειώνοντας ότι «αν ένα αδίκημα ανάγεται στα καθήκοντα ή όχι του υπουργού είναι αρμόδια να τα κρίνουν κατά περίπτωση τα δικαστήρια».
«Δεν θα την έπαιρνε την μίζα αν δεν ήταν υπουργός. Πιστεύω ότι είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων του διότι αν δεν ασκούσε τα καθήκοντα δεν θα τα έπαιρνε», συμπλήρωσε ο κ. Αθανασίου, αλλά στο τέλος η απάντησή του ήταν σαφής. Πιο σαφής δεν γινόταν«Είναι στα καθήκοντά του», είπε.
Το επίμαχο απόσπασμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου